Ağ Sorunu :S

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaslar 30 makinelik kafede taki 2 önceye kadarda hiç bişi yoktu.. tıkır tıkır calısıyodu..

dün sabah nette geldim..kafeyi açtım.. temizlilk felan derken.. müşteriler felan geldi..

nesse .. akınsoft kulanıyorum.. ve 30 makinaya ping çekince yanıt weriyodu.. suan ise 30 makinanın sadece 5 tanesini görüyor..

diğer görmeyen makinalarda ise.. ne oyun oynayabiliyorsun karsılıklı.. neden nette baglanabiliyosun .. nede akınsoftu görüyor..

anlayacagınız öle bi belanın içine düştüm.. dünden beri ugrasıp duruyorum.. sanırım denemediğim yol kalmadı :S

ve halada 5 makinadan hariç diğerlerinde hiç bişi yapılmıyoo :S oyun net vs. vs..

yardımınıza ihtiyacım war.. fikirleri olan arkadaslar :S

Yetim düşler bekçisi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Switchde sorun olabilir,

kısa devre olmuş olabilir..

eğer 5 makinada sorun yoksa o zaman büyük ihtimal switchdendir...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    dostum biraz daha meseleyi açarsan belki yardımcı oluruz  yani donnımsal bi şeymi var yani ne bileyim Switch bozuldumu lan kartları arızalımı yoksa tcp/ip demi sorun oluştu ama sanırım 25 makine birden gitiyse buyuk ıhtımal Switch bozulmuş olabılır o çalışan 5 makınanın Switch e baglı olan kablosunu cek calısmayankını tak bı dene calısmayan calısır konuma gelırse kesın Switch bozuktur değiştir derim ama sen yınede bıraz detay yaz

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kendimden utanıyorummmmmmm a.q :S

babam 49 yasındaki adam sorunu halleti :s

sorun su arkadaslar.. switch'i babam kompersör makinasıyla temizliyince sorunlar çözüldü.. dünden beri kafayıı yedim mına koyim.. yapmadıgım sey denemediğim bi bok kalmamıstı.. hiç düşünemedim switch'i temizlemeyi.. 

ama hala anlamadıgım 5 makina neden görüyordu saglam calısıyodu..da .. neden diğerleri calısmıyodu.. :)

bu arada çok saolun arkadaslar..

Yetim düşler bekçisi
Toplam Hit: 668 Toplam Mesaj: 4