Aga Bilgisayar Ekleme
-
ofiste 2 masa ustu bi laptop 3 makina var masaustu olanlar birbirini agda goruyorlar ve herturlu dosya paylasimi yapiliyor, ben laptopuda aga eklemek istiyorum.. calisma grubu adini degistirdim.. yeni baglanti felan kur dedim laptoptan masa ustuler laptopu goruyor fakat laptop dier makinalari goremiyor, calisma grubu bilgasayarlarini gor dedigim zaman bu aga giris izniniz olmayabilir diyor.. bunu nasil cozeriz ?
-
daha ayrintili hata bilgisi :
"System error 53 has occurred" and "The network path was not found"
-
beni diyo yanlış bir networke yolladın. ağ adımı değiştir, herkes hangi ağdaysa benide o ağa yaz, adımı doğru yazdığına emin ol, sonra bana reset çek girmeye çalış diyo.
-
ag ismini;
etki alanina mi yaziyorsun ?
calisma grubuna mi ?
-
aynı sorun bende de war..
arkadaslarla kaldıgımız evde 2 laptop 2 desktop war.. bigün görüyo pcler birbirini bi gün görmiyo :Diki tanesi windows 7
bi tanesi wista
bi tanesi xplaptoplar wireless baglantı yapıyor masaustuler de normal kablolu baglantı.. ev agı kurmaya falan calısıyorum tam düzgün bi şekilde yapamıyorum..
yapıyorum bi kişi eksik oluyo onu yapıyorum digeri düşüyo :D
sinir bozucu bi iş :) -
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
ag ismini;
etki alanina mi yaziyorsun ?
calisma grubuna mi ?
-----------------------------çalışma grubuna. genelde home veya workgroup olarak geçer.
hangi ağda olduğunu anlamak için. bilgisayarım üstünde sağ tıkla => özellikler
ordan Bilgisayar adı
yazan kısma bakarsan çalışma grubu diye bişe yazar karşısındada hangi ağdaysan o yazar.