folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Ağda Kayıtlı Değil Hatası | Android Guruları Ve Telefoncular

Ağda Kayıtlı Değil Hatası | Android Guruları Ve Telefoncular

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

Selam muridler

Ön Bilgi: Telefon S3, imei kayıtlı ve hala imei sağlam.

Mevzu şöyle;

Dört gün önce tam ailemi arayacağım ağda kayıtlı değil hatası verdi telefon. Genelde şebeke modunu sadece 3G de kullanıyordum ilk aklıma o geldi belki 3G şebekesi yoktur diye. Onu otomatike ayarladım hala aynı hata neyse dedim şebekede bir şey vardır akşam oldu hala aynı hata. Telefon imei kayıtlı idi o düştü sandım vodafone hattımı taktım o çalışıyor çatır çatır. Neyse dedim sim bozuldu sandım çünkü bu sıralar sık sık vodafone hattı takıp çıkartıyordum (beleş interneti keşfettim çünkü, eğer sorun çözülürse onuda açıklayacağım).

Neyse kısa keseyim hat pederin üzerine olduğu için mecburen yeni hat aldım onuda görmedi. O zaman aklıma geldi avea hattı başka telefona takmak, taktım iki hatta başka telefonlarda çalışıyor. internette yazılı olan her şeyi denedim neredeyse en son dün recovery mode dan format bile attım yine olmadı. Avea yi aradım bizden kaynaklı değil Samsung'u ara dedi orayı aradım imei numarası istediler çakma imei olduğu için orası da yattı.

Şimdi ne yapabilirim nasıl çözebilirim bir yardımcı olun hele. Hatlar sağlam ama avea hattı telefon görmüyor yani görüyor şebeke simgesi çıkıyor pini bile okuyor ama ağda kayıtlı değil diyor. Birde garibime giden operatör seçimini manuel yapınca avea ve vodafone çıkıyor turkcell çıkmıyor ek bilgi olsun. edit: telden yazıyorum satır atlamiyor tarayıcı konu açarken.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Hocam s3 lerde rom değişince imei kaybolabiliyor eğer rom yüklemediysen ve kendiliğinden kaybolduysa olacakları sana söyleyeyim. Muhtemel kuvvetle imei numaran çalınmıştır başka bir telefona çakılmıştır. (Arkadaşımın başına gelen tam anlamıyla buydu.) Ya yeni bir imei attıracaksın ya da telefon orijinal ve garantiliyse servise göndereceksin. Ekstra kullanıcı kaynaklı bir sıkıntı yoksa ortada, cihazın değişimini sıkıntısız bir şekilde hallediyorlar.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı

Hocam s3 lerde rom değişince imei kaybolabiliyor eğer rom yüklemediysen ve kendiliğinden kaybolduysa olacakları sana söyleyeyim. Muhtemel kuvvetle imei numaran çalınmıştır başka bir telefona çakılmıştır. (Arkadaşımın başına gelen tam anlamıyla buydu.) Ya yeni bir imei attıracaksın ya da telefon orijinal ve garantiliyse servise göndereceksin. Ekstra kullanıcı kaynaklı bir sıkıntı yoksa ortada, cihazın değişimini sıkıntısız bir şekilde hallediyorlar.

Hocam yukarıyı okusaydın keşke ;)

imei kayıtlı telefon ve hala imei sağlam diğer hatlar çalışıyor. en son romu yazın attım onun dışında anlattıklarım dışında teknik bir müdahale olmadı.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    heza bunu yazdı
    Ayazz bunu yazdı

Hocam yukarıyı okusaydın keşke ;)

imei kayıtlı telefon ve hala imei sağlam diğer hatlar çalışıyor. en son romu yazın attım onun dışında anlattıklarım dışında teknik bir müdahale olmadı.

Kusura bakma hocam yazılar biraz karışık gelince yarım yamalak okumuştum aralardan seçerek :) Bu sorunu nasıl çözersin bilmiyorum daha önce duymadığım bir problem.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    tekrar imei yazmayı düşünüyorum kendim yapabileceğim bir yöntem mevcut mu?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    heza bunu yazdı
    tekrar imei yazmayı düşünüyorum kendim yapabileceğim bir yöntem mevcut mu?

http://www.tahribat.com/Forum-Imei-Degistirme-Duzeltme-185181/1/imei/

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

Arada banada oluyordu ayni sorun ama tel kapatip acinca düzeliyordu.sukur 2 aydir birsey yok gibi.rom olayları vardi bende de hepsini kaldirdim orjinale dondum.sonra bu servisin rom yuklendigini anlamasin diye yapılan bi is var ya unuttum adini jinglemiydi neydi onuda yaptım falaan.sonrada en son yazilim guncellemesi yaptım ayarlardan.suan normal 2 aydir

nights_judge tarafından 25/Oca/14 15:37 tarihinde düzenlenmiştir

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

"Samsung'u ara dedi orayı aradım imei numarası istediler çakma imei olduğu için orası da yattı."

Şimdi tam anlamadım senin imei orjinal mi çakma mı?

Syntax error..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    watervay bunu yazdı

"Samsung'u ara dedi orayı aradım imei numarası istediler çakma imei olduğu için orası da yattı."

Şimdi tam anlamadım senin imei orjinal mi çakma mı?

telefon yurtdışından gelme ama imei kayıtlı yani btk da farklı bir telefon gözüküyor ama çalışıyor yani düşme yok. vodafone da çalışıyor yani

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    gececi up

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

http://www.androidciyiz.net/galaxy-s3-android-4-3-agda-kayitli-degil-hatasi-ve-cozumu.html

bunu dene çözülmezse kendi arşivimdekini bulur gönderirim bende yaşadom aynı sorunu ama çözdüm bunu bi dene sen olmazsa pm at yarın bakarım

Toplam Hit: 2288 Toplam Mesaj: 11