Agdaki Sifreler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaslar, sunada ofiste ayni aga ait 3 tane bilgisayar bu bilgisyarlardan bir tane mudure ait sanirim adam pis isler ceviriyor. Agimdaki bilgisyarlara girip sifreleri alabilecegim bir program ve/veya yontem varmi ?

Yani ofiste bir adet guvenlik kamerasi var hem goruntu hemde ses kayit ediyor. Ayrica bu kameraya internet uzerinden erisilebiliniyor. adresini yazip giriyorum ama kullanici adi ve sifre istiyor. Sadece ve sadece o sifreyi bulmam lazim ne yapabilirim. 

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek
    genellikle şifre yoktur o yüzden hem kullanıcı adını hem şifreyi boş bırakıp direk girmeyi dene.

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kesinlikle degil. Kendim denemesini yaptim. 192.168.0.4 ile girmeyi denedim sifre istedi bos biraktim yine ayni ustelik bu kameraya internet uzerinden de erisilebiliniyor. Yani ben eve gidip orada izlemeyi istiyorum. Normalde bizim agdaki sifreler cok basittir genelde 123456 veya 654321 dir ama bu uygulama internet uzerinden  alindigi ve erisildigi icin cok caglam sifre var diye tahmin ediyorum.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackeyes
    blackeyes's avatar
    Erkek
    modeme ulaşabiliyorsan müdürün mac adresini blokla sonra sorun oldu baglanamıyorum aga falan diyince git antivirus yazılımını kapat sonra modemden aç kilidi adam baglansın nete... Daha sonra içinde keylogger olan ve autorun yapılmış bir cd yi adamın masasına koy =) o da cd yi muhtemelen açacaktır bilemedin flash diskine keylogger yükle regedit temizleyen programla birlikte çalıştır hani temilizliyorum ayagına... Keyloggerla hem adamın ne yaptıgını ögrenirsin hemde agdaki şifreler de düşer... ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hocam zaten mademe ersime yetkisi sadece onda var. Birde adam da bos degil, bilgisayardan epey anliyor. Mesela sniffer gibi bir program varmi? Agdaki gidene gelen butun trafikleri incelyecek. nereye ne bilgi gonderiyor ne bilgi aliyor diye. Tabii bu programin benim bilgisayarimda calisabilmesi lazim cunku benim agdaki yetkilerim cok kisitli.

Toplam Hit: 1001 Toplam Mesaj: 5