folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Agdakiler Ya Neyapıyolar

Agdakiler Ya Neyapıyolar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek

merhaba once bole bi konu actigim icin ozur dilerim ama tak etti ..

Ya benim agda 2 tane kız var bunlar pc basına gecinde benim internet oluyor resmen Örnegin : ben konuyu acmak icin 2 dk bekledim  bunun bi caresi varmı yada ne yaptıklarını gormenin  (  yada pc'sini reset cektirmenin )   bana care olacaka bilginiz varsa Solermisniz   

Her zaman derim = Bilmemek Ayıp deil Ögrenmemek Ayıp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

Shutdown -i  ip Pc Adı Gir Ve İster Reset Bas, İster Kapat PcLerini :D

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek

Shutdown -i  komutu ile yapıyorum gozat diyince ( Dizin servisi su anda kullanılamaz ) Diyor

Ekle diyerek kendim ekliyorum ( ıp'yi ) tmm kapat diyorum ama kapanmıyor pc  

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nebilem
    nebilem's avatar
    Erkek
    Radmin veya cain mi ne program var onu kullan ama sana radmini tavsiye ederim :) kamera gibi bakabilirsin bilgisayarına :)

Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin... Gerçek Başarısızlar, Yanılgılarını Deneyimleri ile Düzeltemeyenlerdir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nebilem
    nebilem's avatar
    Erkek
    Radmin belki forumda vardır bi arat bakalım. bulamazsan sana göndereyim ilacıyla beraber :)

Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin... Gerçek Başarısızlar, Yanılgılarını Deneyimleri ile Düzeltemeyenlerdir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek
    Radmin karsıya yuklemek gerekiyor diye biliyorum gerekiuormu

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

Eğer ama makine sensen ve ağ kabloları senden gidiyorsa sök arkadan girişleri..
    Sonra ne oldu falan derse anakart yandı falan de :)
    Devamlı çıkık dursun ve sende bu durumu yeni anakart alacam vs. diye uzat, eninde sonunda ya onlar yeni adsl alacak ya da sen böyle yalnız kullanacaksın adsl'i :)

Ve o programın karşıda da yüklü olması gerekiyor..
    Doğru biliyorsun..

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    superboy2525
    superboy2525's avatar
    Erkek

ben tahmin edebiliyorum ne yaptıklarını.. muhtemelen arkadasların camfrog gibi programa baglanıyorlar hem radyo hemde chat hesabı internetin .... koyuyor biliyorum.. vede benzeri yani sende takılıp kalıyon boş byte bulursan atarsın post mesajını :) ,

radmin ve diger wiev programlarında karsıya serveri calıstırman lazım artı ag kilidini kaldırman lazım bir dunya hikaye zor.. istersen uzakdan masaustu cagır onun oturumu sana acar o arada bakarsın uyanmazlar bilmiyorlarsa isi.. bununda kotu yanı işaretli olması lazım uzakdan oturumu kabul et...

Bilgi Paylasmak İcindir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nebilem
    nebilem's avatar
    Erkek

evet radmin karşıyada yüklemek lazım ama bi sorun çıktı arıza çıktı gibisine bişeyler uydurup bilgisayarına kur ve gizle işte radmin güzel bişey :) radmini çok kullandım ben aynı kamera gibi izleyebiliyorsun tabi karşı taraf seni farketmiyor.

bi tanede aşağıdaki program var ama onu hiç kullanmadım denemekte fayda var...

http://www.oleansoft.com/download/hc.zip

Name: www.serials.ws
    E-mail: www@serials.ws
    Quantity: 50
    Serial: RNSHMSQQJMKTJUFB

buda  resmi : http://img163.imageshack.us/img163/7060/htfm7.jpg

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Al hoca agdan giren cikan paketlerin "Protokol(UDP-TCPIP) Local Adresi(hangi kiz oldugunu anlarsin) ve Remote Adres(nereye baglaniyor) hepsini izleyebilirsin.Yalniz oyle msn e giriyor,mirc ta chat yapiyor vs gibi birsey bekleme :) ...sadece hangi uygulama hangi portu kullanip nereye gidiyor,uzaktaki erisilen ip hangisi host hangisi onlari gorebilirsin.Zaten istedigin sey bu. mesela ben saun tahribat ve birkac site disinda bir siteye daha bagliyim ? bakiyorum o site speedyshare :) sana dosya upload ediyorum ;)

http://www.speedyshare.com/989227286.html 

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 2374 Toplam Mesaj: 10