Ağdan Dvd Okuyucu Paylaşımı
-
b bilgisayarımdaki dvd okuyucumu ağdan paylaşabiliyorum ama a bilgisayarımda dvd okuyucu diye değilde paylaşılan klasör diye gözüküyor
öncelikle merhaba arkadaşlar
oyun oynamak istedi canım oyun aldım (crysis 3)
kullandığım bilgisayarımda (a) bilgisayarımda dvd okuyucu yok onun için eski bilgisayarım(b) dvd okuyucusunu kullanacağım dedim bir sıkıntı yok
öncelikle bazı kefal arkadaşlar okumadan atlamasın diye tekrar yazıyorum
b bilgisayarımdaki dvd okuyucumu ağdan paylaşabiliyorum ama a bilgisayarımda dvd okuyucu diye değilde paylaşılan klasör diye gözüküyor
oyunu kurmak istediğimde ilkönce origin diye bir program kurdu oyun kaydını felan yaptım hesabımda crysis 3 varama kur dediğimde origin programı a bilgisayarımda dvd okuyucunun varlığını kontrol ediyor olmadığı içinde birader senin dvd okuyucun yok bunu internetten indir diyor setup.exe yi çalıştırdığında gene origin programı açılıyor yani el mahkum originden kuracam
şimdi sorum şu
paylaşılan klasör şeklinde değil ben a bilgisayarımda bir dvd okuyucu gibi gözükmesini istiyorum
böyle bir şeyin mümkünatı varmı
yoksa dvdleri isoya çevirip öyle kurmak mı tek çare -
Daemon Tools gibi bir şeyle sanal sürücü oluştur makinandan diğer makinadaki gerçek DVD nin imajını çıkar daemon tools ile mount et.
Diğer olayı değiştiremezsin paylaşılan klasör olarak görünür
-
hocam belki ağ ayarlarından denetım masasından bı ufak ayarı vardır.
ama ben bılmıyorum. iso yap en kötü dediğin gibi rahatça kurarsın