Age Of Empires 3 İle İlgili Bir Soru/Sorun
-
Hocalar oynayan varsa bir soru ve bir sorun sorucam :)
1) Skirmish modda NEDEN ayni anda 2,3,4, isci cikaramiyorum. Yani askerlerde 3 defa tiklayinca 3 asker cikarmaya basliyor. Fakat iscilerde 1 tiliyom 2nciye adam cikana kadar beklemem gerek.
2) ISci sayisi nicin siinirli ?
SORUN:
Ben bunu kirik indirdim. Online gectigimde Invalid CD key diyor ne istir ? Bilen var mi ?
-
Soyle cevaplayayım
aoe 3 de 2 deki gibi istediğini kadar işçi çıkarma gibi bir olay hem var hem yok yani alacagın ulke ıle alakalı mesela ingilizleri alırsan sana yaptıgın evın yanında birde ıscı verırı bedelsız olarak turklerı aldın dıyelım oda town binada 70 - 100 arası olana kadar devamlı olarak sen bassanda basmasanda isci cıkarır
cd key kısmına gelıncede oyunu parayla alman lazım
bir de bir önceki konunu okudum biraz ama sanırım oyun yazmaktan vazgecmelisin :)
-
age of empires serisinden nefret ederim niye mi , baba strateji oyunlarında
cossacks , red alert gibi papulation limiti yok. Hammadde sınırı yok.
200 nufus var 1 tane yada 2 tane küçük ordu yapabiliyorsun.
Ulan cossacks da benim bir ordum bin tüfekli , 500 atlı , 100 tank oluşturabiliyor.
PanxeR tarafından 24/Tem/13 19:38 tarihinde düzenlenmiştir
-
serioususer bunu yazdı
Soyle cevaplayayım
aoe 3 de 2 deki gibi istediğini kadar işçi çıkarma gibi bir olay hem var hem yok yani alacagın ulke ıle alakalı mesela ingilizleri alırsan sana yaptıgın evın yanında birde ıscı verırı bedelsız olarak turklerı aldın dıyelım oda town binada 70 - 100 arası olana kadar devamlı olarak sen bassanda basmasanda isci cıkarır
cd key kısmına gelıncede oyunu parayla alman lazım
bir de bir önceki konunu okudum biraz ama sanırım oyun yazmaktan vazgecmelisin :)
CD key sadece online de oynamiyo haci. Digerlerinde sikinti yok ?
Birde campaignlar indirebiliyon mu ?
Amk sadece Ingilizler var
Niye vazgeceyim hocam ? :)