folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Age Of Empires 3 İle İlgili Bir Soru/Sorun

Age Of Empires 3 İle İlgili Bir Soru/Sorun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Hocalar oynayan varsa bir soru ve bir sorun sorucam :)

1) Skirmish modda NEDEN ayni anda 2,3,4, isci cikaramiyorum. Yani askerlerde 3 defa tiklayinca 3 asker cikarmaya basliyor. Fakat iscilerde 1 tiliyom 2nciye adam cikana kadar beklemem gerek.

2) ISci sayisi nicin siinirli ?

SORUN:

Ben bunu kirik indirdim. Online gectigimde Invalid CD key diyor ne istir ? Bilen var mi ?

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

Soyle cevaplayayım

aoe 3 de 2 deki gibi istediğini kadar işçi çıkarma gibi bir olay hem var hem yok yani alacagın ulke ıle alakalı mesela ingilizleri alırsan sana yaptıgın evın yanında birde ıscı verırı bedelsız olarak turklerı aldın dıyelım oda town binada 70 - 100 arası olana kadar devamlı olarak sen bassanda basmasanda isci cıkarır

cd key kısmına gelıncede oyunu parayla alman lazım

bir de bir önceki konunu okudum biraz ama sanırım oyun yazmaktan vazgecmelisin :)

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

age of empires serisinden nefret ederim niye mi , baba strateji oyunlarında 

cossacks , red alert gibi  papulation limiti yok. Hammadde sınırı yok. 

200 nufus var 1 tane yada 2 tane küçük ordu yapabiliyorsun.

Ulan cossacks da benim bir ordum bin tüfekli , 500 atlı , 100 tank oluşturabiliyor.

coassacksew.jpg%20%28500×629%29

PanxeR tarafından 24/Tem/13 19:38 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    serioususer bunu yazdı

Soyle cevaplayayım

aoe 3 de 2 deki gibi istediğini kadar işçi çıkarma gibi bir olay hem var hem yok yani alacagın ulke ıle alakalı mesela ingilizleri alırsan sana yaptıgın evın yanında birde ıscı verırı bedelsız olarak turklerı aldın dıyelım oda town binada 70 - 100 arası olana kadar devamlı olarak sen bassanda basmasanda isci cıkarır

cd key kısmına gelıncede oyunu parayla alman lazım

bir de bir önceki konunu okudum biraz ama sanırım oyun yazmaktan vazgecmelisin :)

CD key sadece online de oynamiyo haci. Digerlerinde sikinti yok ?

Birde campaignlar indirebiliyon mu ?

Amk sadece Ingilizler var

Niye vazgeceyim hocam ? :)

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
Toplam Hit: 929 Toplam Mesaj: 4