folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Age Of Empires II Lan Hatası

Age Of Empires II Lan Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

gençler söyle bir sorun var, ben oyun kuruyorum, arakadaş giriyor, ( bu arada bağlantıyı o benim IP girerek bağlanıyor, neyse oyuna girdiğimiz andan bende bir sorun yok ama karşı taraf, ''

Age of Empires II bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor.

diye hata alıyor, nedir bunun çözümü? işletim sistemleri farklı olduğu için olabilir mi?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

Konuyu geç saatlerde açmıştım, bir hortlatayım. baskada yok.

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Pört...

Net bios ayarları ile ilgil olduğunu net biosı ıpx üzerinde bileme ne yap ile düzeldiğini hatırlıyorum hayal fakat bu sadece bir hayal de olabiler...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rulman
    rulman's avatar
    Erkek

Yalnış hatırlamıyor isem exe ile alakalı olması gerekiyordu.

Rulman
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hacı online oynasana :D

http://www.ageofempiresonlineturkiye.com/

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

uyumluluk modunda yönetici olarak çalıştırmayı denedinmi. birde güvenlik  duvarını kapatın. denetim masasından exe yi izin verilenlere ekleyip öyle bi dene bakalım

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

exe'e izzin vermek nasıl olacak hocam :D

Toplam Hit: 1701 Toplam Mesaj: 7