Ağınızda Backup Olayını Nasıl Çözüyorsunuz?
-
Network yönetenler client/server için nasıl bir backup planı uyguluyorsunuz ve bunun için nası bir program kullanıyorsunuz?
-
hocam biz serverda hp storage works kullanıyoz (thinclient kullanıyoruz)günlük ve haftalık olarak yedekliyoruz
-
Peki bu yedekleriniz periyodik bir task içerisinde mi yoksa manuel mi çalıştırıyorsunuz?
-
Acronis Enterprise Server + 2TB WD Backup Harddiskli bir Dell sunucu + 2TB WD Usb Harddisk Sunucudaki verileride haftalik olarak usb'ye atiyor.Backup Sunucu mantar olsa Usb devreye giriyor.Yedekleme periyodunuda bilgisayarin gorevine bakarak yapiyorum.Ornegin labaratuarda formulasyonda calisan makineler her gun is sonunda backup olurken muhasebe haftada 1defa , diger depoartmanlar ayda 1 defa yedek aliniyor.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Acronis Enterprise Server + 2TB WD Backup Harddiskli bir Dell sunucu + 2TB WD Usb Harddisk Sunucudaki verileride haftalik olarak usb'ye atiyor.Backup Sunucu mantar olsa Usb devreye giriyor.Yedekleme periyodunuda bilgisayarin gorevine bakarak yapiyorum.Ornegin labaratuarda formulasyonda calisan makineler her gun is sonunda backup olurken muhasebe haftada 1defa , diger depoartmanlar ayda 1 defa yedek aliniyor.
-----------------------------Peki her makinaya acronis yüklüyormusun yoksa management konsolundan agent ile mi çözüyorsun?
-
manuel çalıştırıyoruz -
Evet hoca yazilimda server/client mantigi var.Cok kucuk bi yazilimi clientlerede yukluyorum.
-
edit konuyu tam olarak incelememişim..bat dosyalrı ile yedekleme flsh disk yada ağ sürücüsünü kullanıyorum
alttaki resmin yazdıklarımla bi alakası yok. ilk yazıklarımdan kaldı silemedim