folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Ağınızda Backup Olayını Nasıl Çözüyorsunuz?

Ağınızda Backup Olayını Nasıl Çözüyorsunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Network yönetenler client/server için nasıl bir backup planı uyguluyorsunuz ve bunun için nası bir program kullanıyorsunuz?

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kocak33
    kocak33's avatar
    Erkek

hocam biz serverda hp storage works kullanıyoz  (thinclient kullanıyoruz)günlük ve haftalık olarak yedekliyoruz

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Peki bu yedekleriniz periyodik bir task içerisinde mi yoksa manuel mi çalıştırıyorsunuz?

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Acronis Enterprise Server + 2TB WD Backup Harddiskli bir Dell sunucu + 2TB WD Usb Harddisk Sunucudaki verileride haftalik olarak usb'ye atiyor.Backup Sunucu mantar olsa Usb devreye giriyor.Yedekleme periyodunuda bilgisayarin gorevine bakarak yapiyorum.Ornegin labaratuarda formulasyonda calisan makineler her gun is sonunda backup olurken muhasebe haftada 1defa , diger depoartmanlar ayda 1 defa yedek aliniyor.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------
    Acronis Enterprise Server + 2TB WD Backup Harddiskli bir Dell sunucu + 2TB WD Usb Harddisk Sunucudaki verileride haftalik olarak usb'ye atiyor.Backup Sunucu mantar olsa Usb devreye giriyor.Yedekleme periyodunuda bilgisayarin gorevine bakarak yapiyorum.Ornegin labaratuarda formulasyonda calisan makineler her gun is sonunda backup olurken muhasebe haftada 1defa , diger depoartmanlar ayda 1 defa yedek aliniyor.
    -----------------------------

Peki her makinaya acronis yüklüyormusun yoksa management konsolundan agent ile mi çözüyorsun?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kocak33
    kocak33's avatar
    Erkek

manuel çalıştırıyoruz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Evet hoca yazilimda server/client mantigi var.Cok kucuk bi yazilimi clientlerede yukluyorum.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

edit konuyu tam olarak incelememişim..bat dosyalrı ile yedekleme flsh disk yada ağ sürücüsünü kullanıyorum

alttaki resmin yazdıklarımla bi alakası yok. ilk yazıklarımdan kaldı silemedim

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 1143 Toplam Mesaj: 8