Ağır Grip Olmuşum..
-
hacılar 3 gündür ağır grip olmuşum doktorların verdiği ilaçlarda bi işe yaramıyor fena halde halsizlik kırıklık var vucütta devamlı uyumak istiyorum 3 gündür işe de gıtmedım bu aksam gıdıcem nasıl durucam hıc bılmıyorum burun akıntısı bogazda tahriş filan özellikle şu vucuddaki halsizlik ve kırgınlık için verebiliceğiniz tavsiyeleriniz nelerdir?
-
limonu kabuguyla beraber ye ilaçları iç çay felan iç budur başka iksir yok sarımsaklı yogurt ye şahanedir
-
Portakal suyu , nar suyu , limon suyu karıştır günde 1 bardak iç direnç verir.
-
mıdem hıc bıseyı kabul etmıyor sankı hıc bısey yıyıp ıcesım gelmıyo yemeyı bıle zorla yıyom hap ıcmek ıcın
-
BeYaZZZ bunu yazdı:
-----------------------------
mıdem hıc bıseyı kabul etmıyor sankı hıc bısey yıyıp ıcesım gelmıyo yemeyı bıle zorla yıyom hap ıcmek ıcın
-----------------------------aynen hocam ya aç olsam bile bişey yemek istemiyorum :/
-
MikRoBiT bunu yazdı:
-----------------------------BeYaZZZ bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------aynen hocam ya aç olsam bile bişey yemek istemiyorum :/
-----------------------------al bendende o kadar agzımın tadı hıc yok portakal suyu fılan cok severım ama ıcesım gelmıyor bıde gece 12-8 calısmıya gıtcem nasıl durucam hıc bılmıyorum