Ağırlık Seti Satılıktır
-
Merhaba ;
Ağırlık setim evde fazla yer kapladığı için 50 liraya satmak istiyorum.
Ürün bunun aynısıdır.
4 plastik 2 de metal vidası mevcut.Plakaların üstlerinde biraz çizilmeler var,ama bunlar pek de önemli şeyler değil.
Ayrıca söylemem gerekir ki set çok hantal.Yani çok ihtiyacınız yoksa bu fiyattan Vinly set almayın,imkanınız varsa döküm set alın.
Kol hareketleri girmek daha da zorlaşıyor.
İzmir içi için konuşmak daha mantıklı,kargo çok yüksek tutacaktır.Arabası olan bir müridin alması daha mantıklı olur.Karşıyaka'da başka bir yerde buluşuruz teslimi yaparım.
Parça parça ağırlık da satabilirim isterseniz. -
Hocam hafta sonuna kadar kimse almazsa alabilirim kargo ne kadar tutar acaba ?
Edit: Kargo üründen fazla tutuyor hesapladım da vazgeçtim ben.
JuMaN tarafından 07/Oca/14 22:23 tarihinde düzenlenmiştir -
valla kargo 59 kilo inanılmaz yüksek isterler.
152 cm uzun bar var o zaten ayrı dert.Hatta belki paylaştığım linkle aynı fiyata gelir sana kargosuyla.
-
JuMaN bunu yazdı
Hocam hafta sonuna kadar kimse almazsa alabilirim kargo ne kadar tutar acaba ?
Edit: Kargo üründen fazla tutuyor hesapladım da vazgeçtim ben.
kardeş , izmirde otogarından maraşa gelen bir otobüse verirse 10 tlye getirirler otogardan alırsın. saygılar
-
iyi satışlar fiyat oldukça uygun istanbulda olsan alabilirdim belki
-
ehveniser bunu yazdı
Merhaba ;
Ağırlık setim evde fazla yer kapladığı için 50 liraya satmak istiyorum.
Ürün bunun aynısıdır.
4 plastik 2 de metal vidası mevcut.Plakaların üstlerinde biraz çizilmeler var,ama bunlar pek de önemli şeyler değil.
Ayrıca söylemem gerekir ki set çok hantal.Yani çok ihtiyacınız yoksa bu fiyattan Vinly set almayın,imkanınız varsa döküm set alın.
Kol hareketleri girmek daha da zorlaşıyor.
İzmir içi için konuşmak daha mantıklı,kargo çok yüksek tutacaktır.Arabası olan bir müridin alması daha mantıklı olur.Karşıyaka'da başka bir yerde buluşuruz teslimi yaparım.
Parça parça ağırlık da satabilirim isterseniz.aynen hocam aynı set bende de var hareketleri baya kısıtlıyorlar