Ağız Kokusunu Önlemek
-
arkadaşlar size bir teknik belki bilen vardır çok içmişsiniz vs.. yani bi ton olay var bi tabak maydonozu yıkayın limon sıkın birde tuz atın yeyin ağız kokusumu toptan çözüm :) denenmiştir bilgi olsun dye verdim.Gerçekten kesiyor maydonozu hiç sevmem ama hayadımda bir iki kez az çiğneyip yuttum
-
ağız kokusu bir sorunsa bu ağızdan kaynaklanmaz.mideden geliyo demektir.doktora başvurun.maydonoz şu bu keser ama bi süreliine
-
maydonozu çok severim ben:D sığır gibi yerim:D hoş oluyor
-
NighT-7 bunu yazdı:
-----------------------------
maydonozu çok severim ben:D sığır gibi yerim:D hoş oluyor
-----------------------------
İnsan Yedimi Bi Daha Yemek İstior, Sonra Bidaha :D -
Ağız kokusunun bir çok nedeni olabilir. Mide sorunları gibi. Diş çürükleride ağız kokusunun en büyük etkenlerinden biridir.
-
:) o tür değil demek istediğim hani içkidfir soğandır falan çok fayda ediyor.Atın kızla buluşmadan önce 1 tabağı bak bişey kalıyo mu :) birde bi wiwident cupe mi ne var çıktı bişey onuda deneyelim.
-
votka iç olm o zaman
-
sağolll
-
:DDDDDDD A.Q :DTobee yaa Sogan yiyin oda KeseR D
-
rocco sifredi aman rocco strip çek bitane bas diline ferahlatacak bu şeker seni yani yeni nesli.. çok kral bişey abi 2.5 ytl filan veriyorsun içinde 24 tane mi ne var çabuk bitmiyor hem nefes açıyor hem ağız kokusu hem serinlik veriyor (sabah kahvaltı yapmadan metroya filan binince gerekiyor bazen bide derin nefes çekince ağzın donuyor abi) yıldo gibi kafadan kopartıyosun yani.. eh lokal yöntem olup komple ağız kokusunu önlemesede iyi bişey..
-
alkol, sigara, sarımsak, soğan vs gibi kokular kandan gelir. kana karışan bu maddeler akciğerlerde kanın temizlenmesi sırasında soluduğunuz havaya karışır, dolayısıyla bi koli sakızda yutsan ne yaparsan yap bunun önüne geçemezsin. maydanoz sadece mide ve üst sindirim sisteminde koku yapan bi hastalık vs varsa geçici olarak kokuyu azaltır
Toplam Hit: 1593 Toplam Mesaj: 11