folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder Ağla İlgili Bi Problem Var!!!

Ağla İlgili Bi Problem Var!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akenaton
    akenaton's avatar
    Erkek

iöncelikle konuyu inş. yanlış yere acmamışımdır.. memur bi tanıdıım var iş yerinde downland yaptığı zaman indirdiklerini ağ yöneticisi görüyomuş ve arıza çıkartıyomuş.. bunla alakalı ağ yöneticisinin göremeğeceği şekilde dosya indirmesi mümkün mü?? benden yardım istedi dedim dur ben işin üstatlarına sorum sana dönerim.. yardımlarınızı bekliyorum..

biz sarımsak tarlasından vazgeçmeyiz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek

en dogru yere acmissin konuyu, network kategorisinide facebook konularini paylassinlar die acmislar demi ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akenaton
    akenaton's avatar
    Erkek

up up up!!! yaw yokmu anlıyan??

biz sarımsak tarlasından vazgeçmeyiz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Bu bir problem değil ki?

Hocam, zaten kullandığınız bilgisayar sınırlandırılmış bir bilgisayardır. Yani istediğiniz herşeyi yapamazsınız, dahası internete ağ yöneticisinin haberi olmadan bile bağlanamazsınız. Yani demem o ki, internette veya ağdaki diğer bilgisayarlar arasında yapacağınız her veri transferinden ağ yöneticisinin haberi olur. Ağ yöneticisi isterse sizin internetinizi keser, hatta bilgisayarınızı kullanmanızı dahi engeller.

Hadi özel şirket olsa neyse derim de, devlet dairesinden download mı yapıyorsunuz? O internet sizin kişisel amaçlarınıza hizmet için mi açıldı, yoksa devletin işini yapmak için mi...

Yazık...

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

şimdi büyük isa server kullanıoyorlardır. buda her kapıdan geçeni gösteriyor çünkü bu tarz programlar güvenlikçi gibidir hatta kısıtlamada getiriyor mesela jpg uzantılı resimler video izleyememe gibi exe uzantılı dosyaları indirememe gibi kıstlama getirebiliyor. Bana göre tek çare bilgisayarı direk ağdan çıkarsın internet ağına bağlasın yoksa başka yolu yok gibi bana göre. Yada tavrını koysun ağ yöneticisine gözünü üstüne iki tane koysun o zaman görmezlikten gelir.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

belki yer,

ornegin indirecegi dosya "hardcore.avi" diyelim

kaydederken dosyanin ismini "vergi_mevzuati_2011.pdf"

olarak kaydetsin. bilgisayara kaydettikten sonrada ismini "hardcore.avi" olarak degistirsin.

eger yine goruyorsa benim bildigim yapacak birsey yok baska bilgisayarda indirip flashdisk ile tasisin.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Master
    Master's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

belki yer,

ornegin indirecegi dosya "hardcore.avi" diyelim

kaydederken dosyanin ismini "vergi_mevzuati_2011.pdf"

olarak kaydetsin. bilgisayara kaydettikten sonrada ismini "hardcore.avi" olarak degistirsin.

eger yine goruyorsa benim bildigim yapacak birsey yok baska bilgisayarda indirip flashdisk ile tasisin.

-----------------------------

450 PC'lik bir NetWork Sistem+Güvenlik Admini olarak çok net cevaplıyorum.

YEMEZ :)

Ağzınızla kuş tutsanız işi bilen bir Admin sistemin başinda varsa yemez.

Memur demiş arkadaş.. Kurumların çoğu FORTINET kullanıyor.. FortiNet'de adam akıllı ayarlanmışsa hiç bişey yapamazlar.

Saf User olmaya devam ;)

Bilgi güçtür, düşmanını barışa zorlar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hangi devlet dairesi bu ?

Toplam Hit: 11380 Toplam Mesaj: 8