Ah Baba Ahh..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

şimdi dışardan geldim hava çok sıcak 1 litrelik soğuk kola aldım kafaya dike içiyorum içim yandı..
    bi kaç gündürde sigarayı bırakmaya çalısıyorum kaç gündür içmiyordum sigarayı yaktım tbt msn feys açtım takılıom babam içeri girdi
    olum napıosun dedi hepsini içme midene zararı var deyip cıktı artık ne kadar kabullenmişler sigaramı onun sanki hiç zararı yok :))

destination@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanal_Zeka
    Sanal_Zeka's avatar
    Erkek

DestinatioN bunu yazdı:
    -----------------------------

şimdi dışardan geldim hava çok sıcak 1 litrelik soğuk kola aldım kafaya dike içiyorum içim yandı..
    bi kaç gündürde sigarayı bırakmaya çalısıyorum kaç gündür içmiyordum sigarayı yaktım tbt msn feys açtım takılıom babam içeri girdi
    olum napıosun dedi hepsini içme midene zararı var deyip cıktı artık ne kadar kabullenmişler sigaramı onun sanki hiç zararı yok :))

-----------------------------

itiraf sitesine yazmış qibi olmuş :) o zaman seni maqmanın en derinlerine qönderiyor ve babanı alkışlıyoruz :)))

Tbt"de Konu Konu Gezip Tüm Müritlerin İmzalarını Okuma Gibi Bi Alışkanlık Kazandım :))))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    hayır adam sadece kolayı zararlı olarak görüyor mideni deler felan iyide sigarada ciğeri .ikio
    ama sigaraya tek bi laf yok :D

destination@tahribat.com
Toplam Hit: 693 Toplam Mesaj: 3