folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun.

Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Yarın final kadar önemli bir sunumum var ve elimde hiçbirşey yok. Elimde rakı ve nargile zeki müren dinliyorum. Ev arkadaşlarım gitti. Koskoca evde sonunda kendimi dinleyebiliyorum.  Niye bu dünya bu kadar acımasız niye bu kadar umarsız niye bu kadar satışkan ve sevgiden yoksun insanlarla dolu ?? Ah bu şarkıların gözü kör olsun. Yalnızım dostlarım yalnızım...

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WildWamqire
    WildWamqire's avatar
    Erkek

DrKill bunu yazdı:
    -----------------------------

Yarın final kadar önemli bir sunumum var ve elimde hiçbirşey yok. Elimde rakı ve nargile zeki müren dinliyorum. Ev arkadaşlarım gitti. Koskoca evde sonunda kendimi dinleyebiliyorum.  Niye bu dünya bu kadar acımasız niye bu kadar umarsız niye bu kadar satışkan ve sevgiden yoksun insanlarla dolu ?? Ah bu şarkıların gözü kör olsun. Yalnızım dostlarım yalnızım...

hacı ne yaptın yaw deniz varmı oralarda :D

Abure cubure subure dubure re re re tey tey tey
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek
    yarından kasıt ne??

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    Anlamadım tam olarak problemi sunumu hazırlanmadığın içinmi dert yanıyosn?Yoksa arkadaşların gittiği içinmi ayrıca nereye gittiler?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    http://www.youtube.com/watch?v=OiVJ25Ar4hY

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetdiyebiri
    mehmetdiyebiri's avatar
    Erkek

Hoca yazacağımı direkt üstüne alma senin nezdinde bu ve bunun gibi konu açanlara söylüyorum bunu :"tahribatın anasını s*ktiniz!"

Site iyice derdim var yardım forumuna döndü. Bu da can sıkıcı bi hal almaya başladı. Sitenin kimyasını bozdunuz lan!

PUHU Leather Goods - https://www.instagram.com/puhuleathergoods
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

mehmetdiyebiri bunu yazdı:

Hoca yazacağımı direkt üstüne alma senin nezdinde bu ve bunun gibi konu açanlara söylüyorum bunu :"tahribatın anasını s*ktiniz!"

Site iyice derdim var yardım forumuna döndü. Bu da can sıkıcı bi hal almaya başladı. Sitenin kimyasını bozdunuz lan!

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

mehmet'e de +1 diyorum; ama söyledikleri için değil. üslubu için:) kimseye zararı yok bu konuların. eğer yapılan yorumlar arkadaşın neşesini yerine getirecekse varsın forum bu tarz başlıklarla dolsun.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxx
    xxx's avatar
    Erkek

mehmetdiyebiri bunu yazdı:

yazacağımı direk üstüne alma senin nezdinde bu ve bunun gibi mesajlar yazanlara söylüyorum bunu :"tahribatın anasını s*ktiniz!"

her konuda bu tür mesajlar görmek zorunda mıyız? inan sıkıyor a.k eğer beğenmiyorsanız çıkarsın bir daha girmezsin siteye. eğer bu durumdan memnun değilsen destek@tahribat.com'a iletebilirsin düşüncelerini.. ya da bir konu açarsın anlatırsın düşüncelerini..

Selam ve dua ile(f)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

Babacan dünya'nın sonu değil ya. Eğitim öğretiminde bitmiyor.  En güzeli doğruyu söylemek..
    Benim içinde bi bardak at. :)

Toplam Hit: 1486 Toplam Mesaj: 10