Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun.
-
Yarın final kadar önemli bir sunumum var ve elimde hiçbirşey yok. Elimde rakı ve nargile zeki müren dinliyorum. Ev arkadaşlarım gitti. Koskoca evde sonunda kendimi dinleyebiliyorum. Niye bu dünya bu kadar acımasız niye bu kadar umarsız niye bu kadar satışkan ve sevgiden yoksun insanlarla dolu ?? Ah bu şarkıların gözü kör olsun. Yalnızım dostlarım yalnızım...
-
DrKill bunu yazdı:
-----------------------------
Yarın final kadar önemli bir sunumum var ve elimde hiçbirşey yok. Elimde rakı ve nargile zeki müren dinliyorum. Ev arkadaşlarım gitti. Koskoca evde sonunda kendimi dinleyebiliyorum. Niye bu dünya bu kadar acımasız niye bu kadar umarsız niye bu kadar satışkan ve sevgiden yoksun insanlarla dolu ?? Ah bu şarkıların gözü kör olsun. Yalnızım dostlarım yalnızım...
-----------------------------hacı ne yaptın yaw deniz varmı oralarda :D
-
yarından kasıt ne??
-
Anlamadım tam olarak problemi sunumu hazırlanmadığın içinmi dert yanıyosn?Yoksa arkadaşların gittiği içinmi ayrıca nereye gittiler?
-
http://www.youtube.com/watch?v=OiVJ25Ar4hY
-
Hoca yazacağımı direkt üstüne alma senin nezdinde bu ve bunun gibi konu açanlara söylüyorum bunu :"tahribatın anasını s*ktiniz!"
Site iyice derdim var yardım forumuna döndü. Bu da can sıkıcı bi hal almaya başladı. Sitenin kimyasını bozdunuz lan!
-
mehmetdiyebiri bunu yazdı:
Hoca yazacağımı direkt üstüne alma senin nezdinde bu ve bunun gibi konu açanlara söylüyorum bunu :"tahribatın anasını s*ktiniz!"
Site iyice derdim var yardım forumuna döndü. Bu da can sıkıcı bi hal almaya başladı. Sitenin kimyasını bozdunuz lan!
----------------------------- -

mehmet'e de +1 diyorum; ama söyledikleri için değil. üslubu için:) kimseye zararı yok bu konuların. eğer yapılan yorumlar arkadaşın neşesini yerine getirecekse varsın forum bu tarz başlıklarla dolsun.
-
mehmetdiyebiri bunu yazdı:
-----------------------------yazacağımı direk üstüne alma senin nezdinde bu ve bunun gibi mesajlar yazanlara söylüyorum bunu :"tahribatın anasını s*ktiniz!"
her konuda bu tür mesajlar görmek zorunda mıyız? inan sıkıyor a.k eğer beğenmiyorsanız çıkarsın bir daha girmezsin siteye. eğer bu durumdan memnun değilsen destek@tahribat.com'a iletebilirsin düşüncelerini.. ya da bir konu açarsın anlatırsın düşüncelerini..
-
Babacan dünya'nın sonu değil ya. Eğitim öğretiminde bitmiyor. En güzeli doğruyu söylemek..
Benim içinde bi bardak at. :)