Ah O Eski Maçlar O Ambiaanns :/ Mutlaka İzleyin.
-
http://www.youtube.com/watch?v=6jZQTVCKeJE&feature=related Arkadaşlar çok izlenesi bişe olduğundan buraya koydum..:) spiker faul anında sahaya dalıyor hakem le muhabbet ediyor vs. vs. vs. mükemmel bi video.
-
aga video bölümüne kaktırsaydın ya konuyu yanlış olmuş neyse kopyala yapıştırına sağlık olsun yine
-
amk şahan boşuna taklid etmedi spikerleri:)
yalnız harbiden daha samimi daha yapmacıksız bi ortam varmış yani. avrupanın gelişmişliklerini kendimize uyarlarken sanırım samimiyetimizi sıcakkanlılığımızı kaybediyoruz
-
Mükemmel ya :) en azından şimdiki futbolcular gibi artiz değiller hepsi samimi,muhabbetleri bile
fenerlinin %100 penaltı dediği pozisyona dikkat edin hacılar.. :)
-
baba cok güzel yaa cidden muhtesem macın ortasında roportajmı dersiniz kaleci istedi diye kalenin yerimi belirlemekmi dersiniz muhtesem yaa adam sakatlanmıs düsmüs muhabbete bak benim önüm bos gidiyodum arkadan geldi vurdu muhahahaha cok iyi oldu saol
-
%100 penaltı dediği başka bi pozisyondur bence :) :P
-
onlar eskide kaldı ne hacı şimdi adamlar maçta girmek için görüntü alabilmek için yarışıyo eskiler bak ne güzel amk herkes kafasına göre takılıyo :)
-
spiker şuan trtde programı sunan beyaz saçlı adam :F hakem de ahmet çakar galiba :F
Toplam Hit: 1175 Toplam Mesaj: 8