Ahmet Şerif İzgören Uzaktan Eğitim Seti!
-
Ahmet şerif izgören uzaktan eğitim seti elinde olan varsa paylaşabilirmi ? www.3bcozumler.com dan bAKTIM COK PAHALI YAV :(
-
oha mk bokunu çıkarmışlar resmen. O kadar fiyat lan öyle..
-
Ne kadar uzaklıktaki bir eğitimden bahsediyoruz ? =/
-
390 lira (toplu fiyat) neye göre pahalı ? Bunlar profesyoneller için veya profesyonel olmak için eğitimler. Yani bu eğitimleri alan sahip olacağı altyapıyla para kazanacak.
Herhangi bir eğitimin bedeli ve vadettikleri vardır. Amiyane tabirle "ne kadar ekmek o kadar köfte"...
Örneğin iyi bir CCNA eğitimi 1995 $ (+KDV) ve CCNP eğitimi ise 2295 $ (+KDV).
Sizin için sorun nerede ?
-
4 tane kitabını okumuştum.sevdiğim bi yazardır.kitap fiyatları pahalıysa kalitesindendir.
-
KaptanMagaraAdami bunu yazdı:
-----------------------------
Örneğin iyi bir CCNA eğitimi 1995 $ (+KDV)
-----------------------------Yuh naptın hacı ? Üni öğrencisiysen 250dolar'a eğitimi bulursun/alırsın yaf...
Üni öğrencisi olmazsan taş çatlasa 700dolar diye biliyorum. Sen 2000 $ + kdv diyorsun =/
-
NoNam3 bunu yazdı:
KaptanMagaraAdami bunu yazdı:
Örneğin iyi bir CCNA eğitimi 1995 $ (+KDV)
-----------------------------Yuh naptın hacı ? Üni öğrencisiysen 250dolar'a eğitimi bulursun/alırsın yaf...
Üni öğrencisi olmazsan taş çatlasa 700dolar diye biliyorum. Sen 2000 $ + kdv diyorsun =/
-----------------------------$ değil TL olmalıydı (1995 TL+KDV); o konuda haklısın.
İyi eğitimlerin pahalı olması çok normal.
-
bizim okula gelmişti seminere 25tl katılım ücreti çok gelmişti gitmemiştm, keşke gitseydim :D
-
madrew bunu yazdı:
bizim okula gelmişti seminere 25tl katılım ücreti çok gelmişti gitmemiştm, keşke gitseydim :D
dün vardı gittim bende :D