folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Ahmet Yesevi Üniversitesi Hakkında

Ahmet Yesevi Üniversitesi Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

ahmet yesevi üniversitesinin 4 senelik uzaktan bölümü varmış,yok tarafından denkligide varmış galiba. bu konuda bilgi verebilcek var mı? nasıldır,yıllık ücreti nekadardır,kayıt şartları nedir nasıl olunur vs..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

Okulu arayıp öğrenebilirsin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

kazakistandaki cemaat ünilerinden biri diye biliyorum.Bildiğim kadarıyla denkliğide var.Kayıt şartları hakkında bilgim yok ama LYS den orayı tutturman gerekir diye düşünüyorum.Diğer denkliği olan üniler gibi.Ama puanları Tr ünilerine göre daha düşük.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavitutku
    mavitutku's avatar
    Erkek

http://www.yesevi.net/#!anasayfa uzaktan eğitimde mühendislik bölümleri varı, sınavları türkiyede yapılıo. dönemlik mi senelik mi 7-8 milyar istiyorlar. bundan 2 sene önce bakmştm.

Sabahları HeRo Akşamları MeRrO
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

Ben okuyorum şartları;

Lys'de tutturacaksın,sonra ben yönetim bilişim sistemleri okuyorum,2.sınıf bitti,1620 tl dönem başı ücreti var,kurucusu Süleyman Demirel,daha anlatacak birşey aklıma gelmiyor ama denkliği var,askerliği tecil ettiriyor.

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ASLIYUCE
    ASLIYUCE's avatar
    Erkek

dgs ile de geçiş yapılabiliyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shock56
    shock56's avatar
    Erkek

Dark_Lord,

Bildiğim kadarıyla sınavlar ankara ve istanbulda giriliyor. Bu sınavlar kaç gün sürüyor?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

En son baktığımda puanları türkiyedeki örgünlerden daha yüksekti :)

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

shock56 bunu yazdı:
    -----------------------------

Dark_Lord,

Bildiğim kadarıyla sınavlar ankara ve istanbulda giriliyor. Bu sınavlar kaç gün sürüyor?

-----------------------------

Evet istanbul ve ankara'da giriliyor Türkiye'de girmek istersen,finaller 2 gün bütler 2 gün sürüyor.

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
Toplam Hit: 1294 Toplam Mesaj: 10