Ahmet Yesevi Üniversitesi Hakkında
-
ahmet yesevi üniversitesinin 4 senelik uzaktan bölümü varmış,yok tarafından denkligide varmış galiba. bu konuda bilgi verebilcek var mı? nasıldır,yıllık ücreti nekadardır,kayıt şartları nedir nasıl olunur vs..
-
Okulu arayıp öğrenebilirsin.
-
kazakistandaki cemaat ünilerinden biri diye biliyorum.Bildiğim kadarıyla denkliğide var.Kayıt şartları hakkında bilgim yok ama LYS den orayı tutturman gerekir diye düşünüyorum.Diğer denkliği olan üniler gibi.Ama puanları Tr ünilerine göre daha düşük.
-
http://www.yesevi.net/#!anasayfa uzaktan eğitimde mühendislik bölümleri varı, sınavları türkiyede yapılıo. dönemlik mi senelik mi 7-8 milyar istiyorlar. bundan 2 sene önce bakmştm.
-
-
Ben okuyorum şartları;
Lys'de tutturacaksın,sonra ben yönetim bilişim sistemleri okuyorum,2.sınıf bitti,1620 tl dönem başı ücreti var,kurucusu Süleyman Demirel,daha anlatacak birşey aklıma gelmiyor ama denkliği var,askerliği tecil ettiriyor.
-
dgs ile de geçiş yapılabiliyor.
-
Dark_Lord, Bildiğim kadarıyla sınavlar ankara ve istanbulda giriliyor. Bu sınavlar kaç gün sürüyor? -
En son baktığımda puanları türkiyedeki örgünlerden daha yüksekti :)
-
shock56 bunu yazdı:
-----------------------------Dark_Lord, Bildiğim kadarıyla sınavlar ankara ve istanbulda giriliyor. Bu sınavlar kaç gün sürüyor?
-----------------------------Evet istanbul ve ankara'da giriliyor Türkiye'de girmek istersen,finaller 2 gün bütler 2 gün sürüyor.