folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ahşap Çizilmesi Yardım?

Ahşap Çizilmesi Yardım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek
    mrb muridleri ofisteki ahşap masanın üstü çizildi bunu nasıl onarım acil yardımıınıza ihtiyacım var?lütfen bana yardım edin arkadaslar :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek
    işte o koruyucu şeyle biraz kapatsak cok iyi olucak ismi filan varmı onun
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    hacı gıt bı ahşap dukkanından dolgu macunu al cok ınce bı katman halınde cek sonra bi kutu vernıkle bi kaç kat boya azda olsa kapancaktır

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

5u13Ym4n bunu yazdı:
    -----------------------------
    hacı gıt bı ahşap dukkanından dolgu macunu al cok ınce bı katman halınde cek sonra bi kutu vernıkle bi kaç kat boya azda olsa kapancaktır

saol hocam bunu ben yapabilirim dimi herhangi bi sorun olmaz?? yada nasıl yapıcağımı anlatırsan onaralım derken daha kötü yapmıyalım..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek
    hoca şimdi gidiyosun bi mobilyacıya durumu anlat adam yapsın sana tamirini ahşaba anlamıyosan sakın sen müdahale etme mahveder bırakırsın. kendimden biliyom ona göre

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

pompaci bunu yazdı:
    hoca şimdi gidiyosun bi mobilyacıya durumu anlat adam yapsın sana tamirini ahşaba anlamıyosan sakın sen müdahale etme mahveder bırakırsın. kendimden biliyom ona göre

evet arkadaş haklı anlatmasına anlatim o dolgu macununu çok ince bir şekilde cekeceksin sonra kuruynce ince dişli bir zımparayla tahimini 220 fln  etrafını hafifçe zımparala sonra ince sentetik bi vernikle 5 6 kat vernikle hallolur

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
Toplam Hit: 707 Toplam Mesaj: 6