folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ahşap Oymacılığı İçin Yardım

Ahşap Oymacılığı İçin Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

hobi olarak bunla uğraşmak istiyorum.. nette baktımda pek bilgi bulamadım beni tatmin edecek.. bu iş için hangi malzemeler gerek fiyat olarak kaça mâl olur... ilgilenen arkadaşlar varsa önerilerini tecrübelerini paylaşabilir mi ?

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Weldox
    Weldox's avatar
    Erkek
    hocam fazla para tutmaz biz bunu iş olarak yapıyoruz sana çamsan profillik 1.sınıf mdf öneririm kaymak gibidir. bir plaksı 90 lira civarı 210x280

Yaptık bişiler.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

malzemeleri nereden temin edebilirim ? hangi malzemeler kullanılıyor ? 

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

masif ağaca yapmanı öneririm. Bir ıskarpela takımına ve bol bol zımparaya ihtiyacın olacak. artık ne boyutta ne ve tür şeyler yapacagına baglı olarak rendedir, işkencedir, testeredir lazım olabilir. Bu sıktırmalı masalarda çok kullanıslı oluyor.

Sanatsal degeri olmasada cnc makinalarında oyma yapıyorlar.

El oyması yapanlar bile bu araları cıkartmak icin freze mak. kullanıyor ama oymalar kalemle yapılıyor.

Kısmet olursa bende yaza oymacı bi usta var tanıdık onun yanında takılcam 1-2 ay. O zamana hala ilgili olursan daha çok yardımcı olmaya calısırım.

He bu arada yeterli bilgi çıkmazsa ben sana o ustanın mailini pmlerim. Benden aldıgını söylemeden adresi, malzeme icin filan bilgi isteyebilirsin.

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek

zamanim olursa kesinlikle yapmak istedim seylerin basında geliyo

Ona aşık olmak, cehennemde çakmaklara gaz doldurmak gibi bir şeydi...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

Frank çok teşekkürler... yardımcı olursan sevinirim gerçekten.. 

Toplam Hit: 868 Toplam Mesaj: 6