Ai İle Yapılan Vinç Filosu Yönetim
-
merhabalar değerli hocalarım , https://sedef-vinc-saas.vercel.app/demo adresinde bir vinç şirketine yönetim için sistem kurmuştum bunu şimdi çok kiracılı bir hale getirmeye çalışıyorum. web sitesi kısmı için daha çok fazla değişiklikler yapılacak ancak saas için yorumlarınıza ve eleştirilerinize muhtacım. vakti olupta girip değerlendirebilenlere şimdiden bol şükranlarımı sunarım
Headhunterz tarafından 19/Ağu/26 20:23 tarihinde düzenlenmiştir
şuan bu demoda yok ancak mobilizden api alıp araç kmlerini ve saatmetrelerini ve kontak açılış kapanış sürelerinden mesai hesaplarını yaptırdım mevcuttaki firma için ve yakıt girişi , iş emri vs operasyona etki eden herşey için evolution api ile whatsapp grubuna bilgi mesaj attırıyorum. sizce artısıyla eksisiyle satılır mı -
Vinçlerin durumlarını görüntülediğin yere iptal edilen ve arızalı olanlarıda eklemelisin ikiside bütçe hesaplamaları için önemli çalışma sistemine grafik bölümünü detaylandırabilirsin kiralanan vinçlerin ortalama çalışma saatleri çalışan bölge ve aynı zamanda günün hangi saatlerinde çalışıyor bunlar şirket sahibi için önemli veriler aynı zamanda vinçleri kullanan kişilerin bilgileride eklenebilir sorumlu yardımcı yedek gibi iletişim numaraları felan eğer online başvuru alıyorsa başvuru ekranıda eklenebilir genel itibariyle ergonomik duruyor başlık ve detay eklenirse daha kullanışlı olur.