folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Ai Uzantıları Web Sitede Kullanabilir Miyiz Ve Ai Formatını Tif Olarak Nasıl Kaydederiz?

Ai Uzantıları Web Sitede Kullanabilir Miyiz Ve Ai Formatını Tif Olarak Nasıl Kaydederiz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar ai formatındaki vektörel çizimleri sitede  kullanabilir miyiz  pdf leri kullanabiliyorduk sanırsam ai leri kullanmak münkün yada  ai formatındakileri nasıl tif  olarak kaydederiz ?

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    Nvidia bunu yazdı

Arkadaşlar ai formatındaki vektörel çizimleri sitede  kullanabilir miyiz  pdf leri kullanabiliyorduk sanırsam ai leri kullanmak münkün yada  ai formatındakileri nasıl tif  olarak kaydederiz ?

tabiiiki kullanabiliyoruz File>Export yapıp .png .jpg istediğin formatta artboard seçerek kaydedersen yaparsın :) ama vektörel olarak webde kullanamazsın sadece pixel bazlı çalıştırır css js html5 buyüzden var

ArduouS tarafından 07/Eki/14 15:40 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    Nvidia bunu yazdı

tabiiiki kullanabiliyoruz File>Export yapıp .png .jpg istediğin formatta artboard seçerek kaydedersen yaparsın :) ama vektörel olarak webde kullanamazsın sadece pixel bazlı çalıştırır css js html5 buyüzden var

Teşekkürler hocam siteyi bitirdikten sonra  kodları göndereceğim sanırım yolun bşındayız ve  bi bok bildiğimiz yok

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
Toplam Hit: 730 Toplam Mesaj: 3