AI'da Yaptığım Bir Sayfayı Hazır Siteye Ekleyemiyorum
-
Ahali,
AI'da bir sayfa yaptım bunu sadece olduğu gibi eklemek istiyorum kendi sitemde üst bar'a ama header'da bir tane sekme açamadım dün geceden sabaha kadar uğraştım nerede hata bilmiyorum soktuğumun cibitisi (GPT) de bir oraya savuruyor bir buraya nasıl yapabilirim bunu, biri el atsın VALLAHİ delirdim geceden beri. -
Detayları öm at hocam
-
eğer hala yapamadıysanız öm ile yardımcı olmaya çalışırım
-
Problemi hallettim ama çok saçma bir şekilde öğrendim sorunun ne olduğunu, bizim yazılımcı vercel team kurmuş, ben yazılımdan anlamadığım için github üzerinden açıp gpt ile devam ediyordum 12093890 trilyon kez aynı şeyi yapıp yayınlayamadık sonra globals de aç dedi orada da sistem direkt editlemeye izin vermiyormuş kopya yaptım editledim commit atınca Teams onayına yönlendirdi orada çaktık mevzuyu meğer geceden beri doğru şeyi zaten yapıyormuşuz sonra yazılımcıyı aradım durumu anlattım bana bağlı onaylamadan istediğin kadar değişiklik yap gözükmez abi dedi, yaptığım değişiklikleri yayınlayınca geldi ekrana.
Tabii olan bizim 10 saate oldu boşu boşuna debelenip durmuşum, yeni yeni dönüyorum bu işlere Node js, React hazır bu vesile ile güzel eğitimler udemy kursları bilen varsa paylaşırsa sevinirim. benim kendi projemi Recat Node js de kodladıkları için işime sadece bu yarıyor o yüzden bunu öğreniyorum.Dün gece 4 5 saat çalışıp sıfırdan bunu kodladım;
Zeytun-i tarafından 04/Oca/26 15:28 tarihinde düzenlenmiştir