folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Aikido Hakkında

Aikido Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Renard
    Renard's avatar
    Erkek

selam.a mürid ve mürideler, bu gün bi yakın arkadaşımın arkadaşının aikido salonunun olduğunu öğrendim, adam gel fln dedi, yanlız bu aikido nayaktır nasıldır, cok hasar verirmiyiz, gidersek işe yararmı ihtiyac yok ama boş boş gezmekten takılırım düşüncesiyle başlamayı düşünüyorum bu sporu yapan müridler varsa öneride bulunursa sevinirim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

1 sene sırf düşme tekniklerini öğrenirsin. 10 yıl çalışırsan baya hasar verebilirsin. üstelik pahalıdır da.

ona gelene kadar başka tekniklere yönel, daha kısa zamanda daha fazla hasar vermeyi daha ucuza öğrenirsin.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mali
    Mali's avatar
    Erkek

tavsiye ederim mürid

Akilli olanlar sebepler konusunda tartışırlar. Ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Ben zamanında gitmiştim.. Benim senseiden kaynaklanıyordur belki ama her dersten önce bi on dakika tüm katılımcılara teker teker çıkıp senseiye selam dojoya selam izlemeye gelenlere selam arkadaşlara selam falan diye bayılıncaya kadar selam verdiriyordu, arkadan da bi on dakika iç gözü açma çalışması diye aptal bir şey yaptırıyordu..Kayda değer bir şey öğrendiğimi de söyleyemem. Standart kılıç alma olayı işte. Ben tavsiye etmiyorum, iki ay boşuna para verdim.

Sonra kick box ve wing chun öğrenmeye başladım, ikisini de kesinlikle öneririm. Kick boxta nasıl güçlü vurulacağını ve wing chunda saf teknik öğreniyorum, ikisinin kombinasyonu benim için mükemmel.. Özellikle wing chun.. Felsefesi minimumda, havaya mavaya değil karşındaki gerçek insana vurarak öğreniyorsun, hem dövüyorsun hem dayak yiyorsun ki ikisi de benim için çok rahatlatıcı.. İki üç derste iki aylık aikido saçmalığından çok daha fazla ve yararlı şey öğrendim. Ankaradaysan da yardımcı olabilirim.

sigara değil, balık olan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

izzmarit bunu yazdı:
    -----------------------------

Ben zamanında gitmiştim.. Benim senseiden kaynaklanıyordur belki ama her dersten önce bi on dakika tüm katılımcılara teker teker çıkıp senseiye selam dojoya selam izlemeye gelenlere selam arkadaşlara selam falan diye bayılıncaya kadar selam verdiriyordu, arkadan da bi on dakika iç gözü açma çalışması diye aptal bir şey yaptırıyordu..Kayda değer bir şey öğrendiğimi de söyleyemem. Standart kılıç alma olayı işte. Ben tavsiye etmiyorum, iki ay boşuna para verdim.

Sonra kick box ve wing chun öğrenmeye başladım, ikisini de kesinlikle öneririm. Kick boxta nasıl güçlü vurulacağını ve wing chunda saf teknik öğreniyorum, ikisinin kombinasyonu benim için mükemmel.. Özellikle wing chun.. Felsefesi minimumda, havaya mavaya değil karşındaki gerçek insana vurarak öğreniyorsun, hem dövüyorsun hem dayak yiyorsun ki ikisi de benim için çok rahatlatıcı.. İki üç derste iki aylık aikido saçmalığından çok daha fazla ve yararlı şey öğrendim. Ankaradaysan da yardımcı olabilirim.

arkadaş doğru demiş. wt bence her açıdan en mantıklı ve en işe yarar dövüş sporudur. sadece sporundan tut da dövüşmesine kadar herşeyiyle. tek dejavantajı biraz pahalı olabiliyor. ama değer mi değer, sana kattıklarına göre ucuz bile.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Muay Thai'de bir incele, hoşuna giderse öneririm.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

Yazılanlara ek olarak boks u önerebilirim.

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Erkek

PoLLBuLL bunu yazdı:

Yazılanlara ek olarak boks u önerebilirim.

kesinlikle, 1 yıldır yapıyorum. boks ağırlıklı kick boks benimkisi.

Ama boksun zevki bambaşka. :)

Toplam Hit: 834 Toplam Mesaj: 8