Aircrack-Ng Sorunu!? Help Me!
-
Kafa zaten yerinde değildi şimdi kendimi yiyecem sinirden!
Beyler bu aicrack'in uygulaması benim arkadaşın bilgisayarında açılıyor benim bilgisayar'da açılmıyor.
Bunun uygulamasını ne destekliyor bilen var mı ?
Ne istiyor bir türlü bulamadım..
Bi açılsa her şey çözümlenecek ama yok :| -
wireless sifresi kirmak icinmi kullanacaksin hoca.) eger oyle bir amacin varsa.. bazi ethernet kartlarini desteklemiyor bilgin olsun :)
-
Netframework! Ahanda buldum! :| Değilse yinede siz söyleyin :D :D
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
wireless sifresi kirmak icinmi kullanacaksin hoca.) eger oyle bir amacin varsa.. bazi ethernet kartlarini desteklemiyor bilgin olsun :)
:) hoca ben kırdım, şifreyi elde ettim ama çözümlemek için aircrack'i çalıştırmam gerekiyordu.. -
MaTRaX bunu yazdı:
Martech bunu yazdı:
:) hoca ben kırdım, şifreyi elde ettim ama çözümlemek için aircrack'i çalıştırmam gerekiyordu..
-----------------------------nası yani , windows tabanlı mı kırdın ? :S
-
yasin_55 bunu yazdı:
MaTRaX bunu yazdı:
Martech bunu yazdı:
:) hoca ben kırdım, şifreyi elde ettim ama çözümlemek için aircrack'i çalıştırmam gerekiyordu..
-----------------------------nası yani , windows tabanlı mı kırdın ? :S
-----------------------------wındows tabanlı degıl bıdlıgm kadarıyla aırcrack...
Benımde bır sorum var bu konuda suan aırcrack programı elımde lınux a uygun ve ısletım sıstemımde kurulu.Benım bılmek ıstedıgım sıfreyı nasıl kırarım Wep sıfresını?
Bu konu hakkında elınde notları olanlar varmı arkadaslar? benım amacım sadece kendı wep sıfremı kırabılıyormuyum denemek :D
suan sınırsız ınt e sahıbım Allah a sukur...ama eglenmek ve bılmek ıstedıgım bı olay,yardımcı olabılecek olan?