folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Airties 5020 Usb Driver Yükleme Sorun

Airties 5020 Usb Driver Yükleme Sorun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calpazhan
    calpazhan's avatar
    Erkek

Selamlar arkadaşlar, başlıkta belirttiğim ürün aldım lakin şöyle bir sorunum var;

http://www.airties.com/product-details.asp?pn=Air%205020&s=2&ci=9&i=&cat1=&cat2=&dil=tr

Ürünün hem usb hemde birtane ethernet çıkışı var, usb'den kendi pc'me ethernet çıkışındanda kardeşimin pc'sine internet bağlantısı yapmak istedim, modem kendi pc'min olduğu yerde duruyor kablo düzeni bu şekilde idi, ürünün kutusundan usb kablosu çıkmadı öncelikle bunu söyleyeyim
    bu kadar saçma birşey olamaz... Printer aldığımda da aynısı oldu powerı var fakat usb kablosu yok lanet olsun...

Usb olarak taktığımda şu hata mesajı geliyor;

Sorunu kısaca hemen anlatıyorum; modem sürücünü direk manuel olarak kurdum, usb'den taktığımda ise tanımadı cihazı (Win7 64bit kurulu bende) kardeşimde XP SP2 PRO kurulu fakat usb olarak bağladığımda cihazı yine tanımadı, sihirbaz çıktı yazılımı kur dediğimde başarısız oldu, bende kendi pc'me ethernet kablosu takarak modemin anasayfasının ayarlarını yaparak (kullanıcı adı ve şifre) nete girmeyi başardım ardındna ethernet kablosunu takarak ablamın pc'ye balantıyı verdim, şuan ablamın pc'den yazıyorum...

Usb driverını da indirdim ancak zipli dosyayı açınca bazı dosyalar çıktı ve setup şeklinde değildi kurulumunu anlamadım bu yüzden.

Ancak usb'den ben bir türlü bağlantı alamıyorum acaba aldığım usb kablo da mı sorun var (modemde usb bağlantı ışı doğru olarak yanıyor), yoksa atladığım birşey var mı var pc'den ağ ile alakalı birşeyleri mi açmam lazım açıkçası çözemedim, yardımlarınızı bekliyor şimdiden teşekkür ediyorum.

Hayatım Beni Bile Güldüren Bir Oyuncak...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calpazhan
    calpazhan's avatar
    Erkek

İlk ve son yukarı çıksın yaw koca tahribatta bunu bilen yokmu şimdş :s

Hayatım Beni Bile Güldüren Bir Oyuncak...
Toplam Hit: 1591 Toplam Mesaj: 2