Airties Air 5442 300Mbps ADSL Kablosuz Modem Hakkında
-
arkadaşlar merhaba. rt-206 modemin bozulması sonucu modem ihtiyacı doğdu. bu modemi almayı düşünüyorum ancak ev 140 m2 büyüklüğünde yani biraz modemin çekim alanı güçlü olması lazım.
Rt-206 işimi rahatça görüyordu muhtemelen bu ondan dahada iyi olcaktır da yinede sormak lazım -
paranı çöpe atmıs olursun airties kadar dandik bir marka yok sinyali çoz zayıf basıyor baglantı sorunları felan var cisco urunlerini tercih et
-
http://www.bimeks.com.tr/urun/123997/airties-air-5343-150mbps-kablosuz-modem.aspx
bunu kullanıyorum 1-1,5 yıldır .2 laptop + tv sürekli bağlı bahçeden falan (25-30m den fazla uzaklaşmadım modemden 1 kat alta 2 kat üste en fazla uzaklaştım ) hiç sorun yaşamadım ama nedense millet şikayetçi .
edit: bahçede knight online oynarken lag yapıo ama .
samaccc tarafından 15/Eyl/14 19:29 tarihinde düzenlenmiştir -
ustura bunu yazdı
paranı çöpe atmıs olursun airties kadar dandik bir marka yok sinyali çoz zayıf basıyor baglantı sorunları felan var cisco urunlerini tercih et
+ 2 güncelleme sonra destek klmıyor yamalı bohça gibi fw yayınlıyor her tarafı delikdeşik biz hariç millet modemde geziyor
fw güncellemeye kalktınmı many diyor git yenisini al diyor
hacı biz yaktık kendimizi sen yanma git adam gibi bir modem çek bunun kahrı çekilmiyor
-
Kesinlikle airties alma DD-WRT 'nin desteklediği bir modem al.
-
Airties alma!
Exper-ewm 01 bile daha iyidir en azından broadcom tabanlı.
Linksys tavsiye ederim.