Airties Air5050 Dinamik Dns Servisleri Güncellemek Mümkün Mü?
-
Hocalar air5050 modem var bende bunda tanımlı olarark 2 adet dinamik dns servisi var
dyndns.org
tzo.org
gerçi ikiside aynı servis neyse
bunlar artık ücretli olmuş bunun no-ip.com için güncellememiz mümkün mü? yada başka bir yolu var mı? -
Hayır yapamazsın airtieslerin hiçbir ürünün de bu tarz güncelleme yok. dyndns.org 1 adet ucretsız hesap alıp yapabilirsin.
-
Martech bunu yazdı
Hayır yapamazsın airtieslerin hiçbir ürünün de bu tarz güncelleme yok. dyndns.org 1 adet ucretsız hesap alıp yapabilirsin.
onu biliyorum hoca da 14 günlük açabiliyorsun sadece sonra ücretliye dönüyor 25$ istiyor benden o kadar verecek olsam statik ip alırım
-
SeRDaR bunu yazdıMartech bunu yazdı
onu biliyorum hoca da 14 günlük açabiliyorsun sadece sonra ücretliye dönüyor 25$ istiyor benden o kadar verecek olsam statik ip alırım
Hocam ben sana referral code yollarım, 21,25 $ falan olur :/
Şu fiyatlara bakınca DynDNS her türlü daha karlı : http://www.ttnet.com.tr/bireysel/Hakkinda/duyurular/Sayfalar/1-mart-2014-statik-ip-tarife-guncellemesi.aspxTabi bu TTNet'in fiyatı, diğer bir servis sağlayıcısı mı kullanıyorsun, onların statik IP ücreti nedir bilemiyorum.
buzukatak tarafından 16/Mar/14 01:25 tarihinde düzenlenmiştir
Ayrıca bu 20 küsür dolara satın alacağın hesap ile 30 ayrı subdomaini 30 ayrı istemcide kullanabiliyorsun.
Maalesef bu seviyede cihazlarda ddns istemcisi 2-3 tane ile kısıtlı böyle. -
buzukatak bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıMartech bunu yazdı
Hocam ben sana referral code yollarım, 21,25 $ falan olur :/
Şu fiyatlara bakınca DynDNS her türlü daha karlı : http://www.ttnet.com.tr/bireysel/Hakkinda/duyurular/Sayfalar/1-mart-2014-statik-ip-tarife-guncellemesi.aspxTabi bu TTNet'in fiyatı, diğer bir servis sağlayıcısı mı kullanıyorsun, onların statik IP ücreti nedir bilemiyorum.
Ayrıca bu 20 küsür dolara satın alacağın hesap ile 30 ayrı subdomaini 30 ayrı istemcide kullanabiliyorsun.
Maalesef bu seviyede cihazlarda ddns istemcisi 2-3 tane ile kısıtlı böyle.devices mi personel demi yoksa referal code işe yarıyor burada pm ile gönderebilir misin sana zahmet hocam