Airties Hakkında ?
-
ilk oncelikle herkese iyi akşam üstü dilerim
şimdi ben airties ek wirless kart takdım laptobuma onu kullanıyorum ubuntuda connect hidden whirless var ona tıklayıp bildigim bi wirless ismi var onun ismini yazıp baglanıyorum iş xp ye gelince profil olusturup wirless in ismini yazıp baglanıyo ama netten hemen dusuyo ve sayfalar acılamıyo sayfa goruntulenemiyor diyor baska guzel bi model laptopdan ismi yazmama gerek bile kalmıyo taratınca cıkıyo sanıyorumki wifi cok uzakta ondan ağır bunun icin
bir programlar varmış tum wifilweri listeliyomus o programı bulduma am bir tek listeliyo o program ile baglanamıyorum ben sadece listeleyen degil hemde baglanan istiyorum
-
hoca airties yazilimi kurdun mu ? ag baglantilarima sag tik ozelliklere gelip oradan bak hele laptop un kendi wi fi si bagli olabili bir bak
-
her şey tmm yuklu diger yakındaki yerdeki wifi ler ile baglanıyorum birtek bu wifi ile baglanamıyorum yanlızca ubuntudan giriyor xpden girmiyor nedense bana arkadas bendede aynısı vardı dedi bi program varmıs tum wifileri listeliyip baglanabiliyomussun birazda güç katıyomus wifi kartına o programı nasıl bulcam diyorum
-
hoca pm ile ulasip teamviewer ile bakma sansim varmi acaba? merak ettim xp kullaniyorsan bi bakalim
Toplam Hit: 1335 Toplam Mesaj: 4