folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Airties Modem Ve Access Point Problemi

Airties Modem Ve Access Point Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daft Ground
    PLaXToR
    PLaXToR's avatar
    Erkek

Selamlar,

Airties 5760 modem kullanıyorum. En dip odada sinyal olsada sürekli düşüyor yada sinyal gelsede çok az olduğu için sanırım ki data gönderip almıyor.

Elimde Airties 4410 AP var. Bunu ara bir noktada konuşlandırıp access pointi, modemin repeaterı olarak kurmak istedim. Access point içerisinde ki tüm kablosuz ağları, frekansı ve kanalı modemin içindeki kablosuz ağlar, frekans ve kanal ile aynı olarak yapılandırdım.

Airties 5760 modem:

192.168.2.1 (DHCP Sunucu)

2 aynı Kablosuz SSID aynı frekans, aynı kanal

Airties 4410 AP:

192.168.2.154 ile erişim sağlanıyordu. DHCP Client olarak tanımlı.

2 aynı Kablosuz SSID aynı frekans, aynı kanal

Sorun şu: Kablosuz ağ alanı çekimi arttı fakat veri alamamaya devam ediyorum. Önerisi olan yardımsever? :)

PLaXToR tarafından 28/Oca/16 18:55 tarihinde düzenlenmiştir

If there are two or more ways to do something, and one of those ways can result in a catastrophe, then someone will do it.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Mesh olarak kurmaya çalışıyorsun sanırım. Bi de farklı bir SSID olarak kurabilir misin accesspointi? O zaman çalışacak mı internet?

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daft Ground
    PLaXToR
    PLaXToR's avatar
    Erkek

Evet Mesh Olarak eşledim. Şimdi airties ile görüştüm. Mesh ayarlarından AP bul yapmıştım. Ama modemden de yapmak gerekiyormuş. Şimdi deniyorum.

If there are two or more ways to do something, and one of those ways can result in a catastrophe, then someone will do it.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    infazteam
    infazteam's avatar
    Erkek

aynı sorun bendede olmuştu. Airties aradım onlar yardımcı oldular sorun düzeldi. 4 sene önceydi hatırlamıyorum nasıl yaptığımı ama mesh ayarları falan öyle birsey yapıştık

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

airties access point yapınca sorun oluyor hep çözemedim, bende'de iki modem var birini accespoint yaptım sendeki sorunu yaşıyordum ping süresi inanılmaz derece artıyordu arada restart ediyordum düzeliyordu. airtouch özelliği varsa kapat kanalları aynı yap frekanslarıda aynı yap. ap bul de ikisindede bakalım ne olcak

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
Toplam Hit: 931 Toplam Mesaj: 5
airties modem 5770 ve 4410 ap kurulumu