Airties Rt 111 Firmware Güncellerken Bozuldu Yardım
-
az önce modemin ayarlarıyla oynarken baktım firmware eski güncelleyeyim dedim. zaten başıma ne gelirse bu meraktan :D Sonuç modemin yazılımı çökmüş mü göçmüş mü öyle bişey. Airties teki adamı aradım öyle söyledi . Bize gönderin dedi. zaten kargo parası modemden fazla :D Allahtan yine modem var ama bu tek portlu öbürü 4 portluydu bunu kendim düzeltebilirmiyim. Airties Rt111 . Bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum
-
eskisi çalışmıyomuydu? :)
bizim millet niye böyle çalışıyosa bırak kurcalama işte :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
eskisi çalışmıyomuydu? :)
bizim millet niye böyle çalışıyosa bırak kurcalama işte :D
-----------------------------çalışıyordu ama böyle işte :) bozduğum esyaların haddi hesabı yok zaten. Çözümü varmıdır
-
modemin çözümü belli de bizim bu çalışan aleti bozma hastalığımızın çözümü nedir onu bilemiyorum
-
god bunu yazdı:
modemin çözümü belli de bizim bu çalışan aleti bozma hastalığımızın çözümü nedir onu bilemiyorum
-----------------------------hastalık cidden galiba. neye ellesem bozuluyor . biraz araştırdım modemin flashına programının yüklenmesi lazımmış evde yapılabilecek bişey değil galiba :D
-
rebellisch bunu yazdı:
god bunu yazdı:
-----------------------------hastalık cidden galiba. neye ellesem bozuluyor . biraz araştırdım modemin flashına programının yüklenmesi lazımmış evde yapılabilecek bişey değil galiba :D
-----------------------------aynen öyle servislik olmuş.. reset falan işlemiyo dimi
-
god bunu yazdı:
rebellisch bunu yazdı:
god bunu yazdı:
-----------------------------aynen öyle servislik olmuş.. reset falan işlemiyo dimi
-----------------------------işlemiyor. Reset zaten firmware üzerinde etkili değilmiş :)
-
firmware güncellemesinden her zaman tırsmışımdır çok kötü anılarım var :D
herneyse firmware update yaparken yarıda kesildiyse yada herhangi bi bağlantı kopukluğu,kapanma vs. bişi oldugunda genelde aletler kullanılmaz hale gelir.
oyüzden evde senin yapabilcegin bişi oldugu sanmıyorum dedigin gibi serviste yazılım atıcaklardır cihaza .