folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Airties Rt 210 Hakkında Bir Soru

Airties Rt 210 Hakkında Bir Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEdD_bOyY
    rEdD_bOyY's avatar
    Erkek
    beyler modemim normal kablolu çalışıyo ama kablosuz modda 5 dk da bir bağlantı kopması yaşiyorum ne yapabilirim bi yardım arkadaşlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    mdemin ayarlarına gir ordqan boş kalma süresini sec yada sınırsız yap eger gene olamzsa modem arızalı olaiblr
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    ya bende airties alcam 90 liraya tek portlu bi modeli var ,sen bunu yazdında çelişkili kaldım biraz iyi değilmi yani ?

dont think twice its all right
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEdD_bOyY
    rEdD_bOyY's avatar
    Erkek
    ya arkadaşım şimdi teknik servisi aradım diyoki adam wpa kullanmıcaksın diyo ben de dedim wpa kullanmıcaksam nie koydunuz falan bayaa tartıştık en son dedi o wpa dan kaynaklanıyo wep kullan çözülür dedi.Ben de wep kullanıyorum+bide mac adres filtreleme yaptım walla şu 20 dakkadır daha hiç kopma yok nette ama bu seferde msn salak salak kopuyo anlamadım neden msn kopuyo.Ya jamaican ben de öle duydum almadan önce airties çok iyi diye ama bemin gözümden düştü rt 210 senin alcağın modeli bilemem ama ben çok memmun diilim bu modelden amk bide 220 milyon para verdik hay böle işin ta aqqqqqqqq
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    benim bahsettiğim airties rt 102 bu hafta içinde alcam bide asus un AAM6010EV-M ADSL COMBO şu modeli var hangisi alsam die düşünüom aq : )

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanacasta
    sanacasta's avatar
    Erkek
    arkadaşım ben rt210 ve onun ekibi ap'lerle 10 katta yayın yapıyorum. koskoca binada (otel) bir allahın kulu problem yaşamıyor. internet bağlantın kesilmiyorsa msn'yi modemmi kesecek.

https://twitter.com/ElliotticianRB
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    bu sıralar sorun var msn de özellikle netdede biraz yavaş ondan kaynaklanıordur modemden değildir belki

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEdD_bOyY
    rEdD_bOyY's avatar
    Erkek
    beyler önceden adsl bağlantı kopuyodu windowstan bağlantıyı yenilemek zorunda kalıyodu.siz anlış anlamışsınınz.şimdi wep e alınca msn kopmaya başladı ama bunun sebebi sizin dediğiniz gibiyse sorunum çözüldü
Toplam Hit: 1607 Toplam Mesaj: 8