folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Airties RT103 Combo Modem (Yardım)

Airties RT103 Combo Modem (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

s.a

Arkadaşlar bu modemin kablosuz özelliği varmı ? Çünkü modemde anten göremedimde:S

Birde kullanma klavuzunda bişiler yazıyordu yazıyorduki' Airties kablosuz erişim noktası cihazını alarak kablosuz olarak bağlana bilirsiniz vsvs' diyor . İnternette özelliklerine felan bakıyom kablosuz adına bişi yazmıyor..

Beni aydınlatacak karizmatik bir mmürit..?Yani yardım arkadaşlar.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

http://www.airties.com/index.asp?dil=tr

buraya bakmak aklına geldimi hiç?

edit:http://www.airties.com/index.asp?page=prdetails&id=1

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLLDDn
    cLLDDn's avatar
    Erkek

AirTies RT-103, gelişmiş işlemcisi sayesinde, USB modemlerin aksine, bir bilgisayara bağlı olmadan çalışabilir, modem, firewall ve router görevlerini tek başına yerine getirir.

Aynı Modemi bende kullanıyorum yani bilgisayara baglamasanda modem calısır adaptoru sayesinde demektir modem olarak değilde duvar vs vs ıcın kullanılabılınır.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

abüü ben diyomki bu ipne modem kablosuz özelliğide varmı ?

yok diyorsan ipne kullanma klavuzunda diyorki bilmem bi makine var alıyonuz kablısuz bağlana biliyorsun vs vs.

Bana açıklayacak karizmatk bir mürit yaw..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    alacagın parçanın adı tam geçiyorsa yazsana?

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

galiba alacağım parçayı öğrendim

http://www.airties.com/index.asp?page=prdetails&id=9 

aşşağıda modemin özelliklerinde ilgili şeyler felan yazıyordu takip edince buraya ulaşıyor .. Şimdi ben bubu alırsam kablosuz ağa sahip olmuş olcak demektir..:D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

Yok  kablosuz felan  Orda sunu diyor Sen  bu  modemı kablosuz kullanabilmen için access point alman lazım.ki.Adsl dagıtabilesin.aynı modem tipinde birşey oda....basit bir kurulum yapıyorsun.....Şarampole  git Tek Tek dükkanlara sor fiyatları.... Abi:)

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

Access Point alındı modeme takıldı peki usb stick ile kablosuz baglanılabiliyormu?

Toplam Hit: 3323 Toplam Mesaj: 8