Airties RT205 (Sorun)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

Bir arkadaşım Airties RT205 marka modeminin ayarlarını bozmuş ve telefonla arayarak benden yardım istedi.Modemi resetleyerek fabrika ayarlarına geri dönmesini söyledim.Uğraşmış resetledimi resetleyemedimi bilmiyorum da ekranın sağ alt köşesinde bir anahtar işareti varmış.Biraz araştırdım modemin kendini kilitlemesi gibi bişiler gördüm.

Bu modemden hiç kullanmadığım için bilmiyorum.Modemi kullanan arkadaşlar nasıl resetlenir (kaç saniye basılı tutacak, resetleme işlemininbittiğini nasıl anlarız) açıklarsa sevinirim.

Birde şu anahtar mevzu var tabi modemin kendini kilitlemesi gibi bişi varmı o anahtar neyin nesidir?

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    modemin arka tarafında küçük bi delik olacak. İğne gibi birşeyle o deliğe soksun.Ordaki butona bastığında otomatik olarak resetler...

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek

kilitlemesi olayını bilmiyorum fakat, eğer reset tuşu varsa bir on saniye basılı tutsun, ışıklar gidip geliyor sanırım. sonrasında onların kurulum cdsi oluyor onunla kursun, kullanıcı adı falan yazsın işte, web arayüzününden de yapılabilir bu ayarlar ama kendi programı daha avantajlı.

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

telekomun verdigi modemdir buyuk ihtimal

modem kilitlenmez,

kapatsin 1 dakika sonra tekrar acsin

192.168.2.1 web arayuzune girsin

ordan turkce menudur zaten ayarlamak istedigini ayarlar..

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek
    demirci bunu yazdı:
    -----------------------------

telekomun verdigi modemdir buyuk ihtimal

modem kilitlenmez,

kapatsin 1 dakika sonra tekrar acsin

192.168.2.1 web arayuzune girsin

ordan turkce menudur zaten ayarlamak istedigini ayarlar..

-----------------------------

Zaten oraya girerek iplerle falan oynamış şimdide anahtatar diyip duruyor 5 sn bastım dedi hala aynı değişen bişe yok.Bilgisayar modemi görüyormuş ama arayüze ulaşamıyo yani modeme bağlanamıyormuş

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

Laptop + Bu modemi kullanan varsa açıklasın...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

O modemi en az 1000 kere kurdurmuşumdur rahat. Modemin kendini kilitlemesi gibi durum yok.

Muhtemelen sınırlı bağlantıya düşmüştür, O alt köşedeki sarı ünlem işaretidir oda anahtar sanıyordur :)

Dediğin gibi modeme ulaşamaz, sınırlı bağlantıda.

İlk olarak o işaretin üstüne sağ tıklayıp onar desin. Sorun çözülmese pc ve modemi kapasın. İlk olarak modemi aradan bir kaç dk geçincede pc açsın.

Yinede sorun düzelmiyorsa;

Öncelikle modemin reset tusuna uzun süre sert bir şekilde bassın. 2-3 dk içinde ışıklar sönmeye başlar. Reset işlemi gerçekleşmiştir.

Sonra sınırlı bağlantıdan kurtulduysa modemi kursun. Yok kurtulamazsa bir bilgisayarcıdan destek alsın...

.
Toplam Hit: 1078 Toplam Mesaj: 7