folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ait Olmak Ya Da Olmamak

Ait Olmak Ya Da Olmamak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

Selam arkadaşlar,ben çiçek gibi açacağım,hamken yanıp pişeceğim bir sosyal topluluk arıyorum.

Sahip olduğum özellikler;

Hemen her konuda ham bir insanım,meraklıyım,üsturup nedir bilmem,üslup nedir bilmem,çevre görmemiş birisiyim,dini konulara meraklı,ciddi(şakadan pek anlamam anlamında),okumaya meraklı,öğrenci,pasif,korkak,apolitik,varoluştan kaybetmeyi kabullenmiş birisiyim,sabırsızım,parasızım,çocuksu,uydaş,ılımlı ve şuan için aklıma gelen özelliklerim bunlar.

Aradığım sosyal topluluğun özellikleri;

Uydaş,ılımlı,ortayı bulan,maneviyata saygılı,vizyon sahibi.

Saygılarım ve sevgilerimle arkadaşlar.

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

kamyoncular dernegi.Kusuma dokundular dernegi.

hocam ne bicim bir soru bu.Cik sokaga is bul ya da gonullu calis biryerlerde ortamin olur.bircok belediyenin gonullu calismak isteyenler icin programlari var.Cocuk esirgeme kurumlarinda takil yardim et ne bileyim birton sayarim sana.Turk egitim dernegi gibi yerlerde kucuk cocuklara yardim edersin derslerinde.

bunlari yap en kotu.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

zamanı geldiğinde topluluk seni bulur merak etme.

enjoy i'm vaccinated
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

Dark_Lord bunu yazdı:
    -----------------------------

Selam arkadaşlar,ben çiçek gibi açacağım,hamken yanıp pişeceğim bir sosyal topluluk arıyorum.

Sahip olduğum özellikler;

Hemen her konuda ham bir insanım,meraklıyım,üsturup nedir bilmem,üslup nedir bilmem,çevre görmemiş birisiyim,dini konulara meraklı,ciddi(şakadan pek anlamam anlamında),okumaya meraklı,öğrenci,pasif,korkak,apolitik,varoluştan kaybetmeyi kabullenmiş birisiyim,sabırsızım,parasızım,çocuksu,uydaş,ılımlı ve şuan için aklıma gelen özelliklerim bunlar.

Aradığım sosyal topluluğun özellikleri;

Uydaş,ılımlı,ortayı bulan,maneviyata saygılı,vizyon sahibi.

Saygılarım ve sevgilerimle arkadaşlar.

-----------------------------

e hocam öl sen artık :)

böyle olduğunu madem biliyorsun, bunun farkındasın ve değişmek istiyorsun. Kendi kendine bi otur düşün ve bunların aksini yap inatla.

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

öyle bi ortam hiç görmedim,gören varmı?

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 1171 Toplam Mesaj: 5