Ajax Controltoolkit Kurulum Sorunu
-
Üstatlar visual studio nun daha önceki sürümlerinde Ajax ControlToolkit kurdum, yani kurmasını bilmiyor değilim bunu belirtmemin sebebi normal bir sorun değil (zaten ne zaman normal birşey bizi bulurki :)
neyse şuan windows 7 işletim sistemi ve üzerinede visual stdio 2008 kurdum Ajax ControlToolkit kurmaya çalıştırm ASPAJAXExtSetup u yaptım peşinden tolkit kurmaya çalıştım dll yi oluşturdum eklemeye gelince eklemiyor. visual studio yu da güncellim dedim güncelledim yine olmadı. olmuyor..
başına daha önce buna benzer birşey gelen yada çözüm önerebilecek varsa ..... şimdiden tşk..
-
UP : Üstatlar yardım lütfen aşamadım :s
-
Visul Studio Toolbox üzerinde yeni bir tab oluşturdunmu?
-
üstat şakamı yapıyon ya yapmadığım şey kalmadı en son birşey oldu şimdi netFreW3,5 ta ekliyor fakat çalışmıyor.digerlerinde hiç eklemiyor.kimsenin başınada gelmemiş kime dediysem nasıl ya diyorlar.şuan visual studio 2010 indiriyorum.unu kullanıcam.sinir oldum hep anormallikler bizi bulur.:S
Edit: Aklıma takılan birşey var aslında 2010 u kurmadan önce visual studio yu kaldırıp kurucam çünkü ilk mesajda belirtigim birşey var ASPAJAXExtSetup kurdum ama bu visual sutudio 2008 de gerekmiyordu.zaten ajax 2008 de gömülü.ben daha önce visual studio 2005 kullandığım için oradan alışkanlık işte.neyse belki çakışma filan yapıyordur diye düşünüyorum.Bir ihtimal olabilir yani.Başka mantıklı bir sebep olmadığına göre..
-
Ajax Kontrollerini sevemedim 350 kb overhead yapıyo, sokayım ole ajaxa
-
NuLL29 bunu yazdı:
-----------------------------
üstat şakamı yapıyon ya yapmadığım şey kalmadı en son birşey oldu şimdi netFreW3,5 ta ekliyor fakat çalışmıyor.digerlerinde hiç eklemiyor.kimsenin başınada gelmemiş kime dediysem nasıl ya diyorlar.şuan visual studio 2010 indiriyorum.unu kullanıcam.sinir oldum hep anormallikler bizi bulur.:S
Edit: Aklıma takılan birşey var aslında 2010 u kurmadan önce visual studio yu kaldırıp kurucam çünkü ilk mesajda belirtigim birşey var ASPAJAXExtSetup kurdum ama bu visual sutudio 2008 de gerekmiyordu.zaten ajax 2008 de gömülü.ben daha önce visual studio 2005 kullandığım için oradan alışkanlık işte.neyse belki çakışma filan yapıyordur diye düşünüyorum.Bir ihtimal olabilir yani.Başka mantıklı bir sebep olmadığına göre..
-----------------------------dostum frameworkten kaynaklanabilir. Bir kişinin başına daha gelmişti yeniden yükledi komple VS yi tabi budedim xp 08. Sen yeniden yükle bence eminim çözülecektir.