Ak Strateji Sayfası @Akstrateji
-
Troll mü yapıyor ciddi mi yoksa anlamadım gitti. Yok beddua kalkanı yok zaman gazetesinin bahçesinde uçak savar bulundu falan. Eğer öyleyse millet niye ciddiye alıyor
-
dalga geçiyor :D
ama benim ettiğim beddualar tutsa suna çamur olmuş tabak yapılmışlardı kalkan olabilir :D:D
bari sen yapma dentist :D
-
Ya yok bence de troll yapılıyor ama ak parti karşıti adamlar da buna kufrediyor ciddi ciddi :D dedim noluyor amk :D
-
xaşşağın dibine vurmuş eleman
-
Dentist bunu yazdı
Ya yok bence de troll yapılıyor ama ak parti karşıti adamlar da buna kufrediyor ciddi ciddi :D dedim noluyor amk :D
:d kim ne yapıyor belli değildi, ben TBMM takip ediyorum milletvekilerine vericek yeni maaş yenişeyleri konuşacakları ortalık bu kadar karışıkken arada 3-4 yaşa kanun hukuksuzluk sıkıştırmak gerek boş geçmiyerim :D
iyice kafa güzel oldu :d
öyle bir hale getirdilerki kim nerde ne yapıyor neyi tutuyor belli değil
anlıyacağın cadı kazanı prim zamanı kim kime dum duma ihale rüsvet zamanı yaşasın yılbaşı
neyse bu hafta sınavın yokmu ? mesaj atmadım o yüzden sana :D
-
Atakan bunu yazdıDentist bunu yazdı
:d kim ne yapıyor belli değildi, ben TBMM takip ediyorum milletvekilerine vericek yeni maaş yenişeyleri konuşacakları ortalık bu kadar karışıkken arada 3-4 yaşa kanun hukuksuzluk sıkıştırmak gerek boş geçmiyerim :D
iyice kafa güzel oldu :d
öyle bir hale getirdilerki kim nerde ne yapıyor neyi tutuyor belli değil
anlıyacağın cadı kazanı prim zamanı kim kime dum duma ihale rüsvet zamanı yaşasın yılbaşı
neyse bu hafta sınavın yokmu ? mesaj atmadım o yüzden sana :D
var hacı. tıbbi biyoloji, fizik vs. asıl ikinci hafta bomba.
bi yandan ders çalışıyorum bi yandan tbt