Akademi Kariyer Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Inferius
    Inferius's avatar
    Erkek

Bu yıl Kimya Mühendisliği bölümünden mezun oluyorum. ALES Puanım 86 YDS 66 ve Not ortalamam 2,36.

Akademik kariyer yapmayı çok ciddi anlamda düşünüyorum ve araştırmalarım sonucunda ön başvuru için ALES ve Dil Sınavı ortalamalarının, sonra ki aşamada ise Not ortalaması ve bilim sınavının da işin içerisine dahil olduğunu öğrendim. Fakat not ortalamam konusunda sıkıntılarım var farkedieceği üzere. Sizce şansım olur mu ? Eğer Yüksek Lisans'ı tamamlayıp başvurmayı düşünsem Lisans ortalaması mı yoksa Yüksek Lisans ortalaması mı geçerli olur. 

Herkese hayırlı günler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

Nereye başvuruyorsun bilmiyorum ama başvur bence.

Eğer Yüksek Lisans'ı tamamlayıp başvurmayı düşünsem Lisans ortalaması mı yoksa Yüksek Lisans ortalaması mı geçerli olur. 

burda ne sordun anlamadım. Nereye başvuruyorsun? Yüksek lisansa başlarken lisans ortalaman, doktoraya başlarken yüksek lisans ortalaman  önemli

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Inferius
    Inferius's avatar
    Erkek
    r10aldinho bunu yazdı

Nereye başvuruyorsun bilmiyorum ama başvur bence.

Eğer Yüksek Lisans'ı tamamlayıp başvurmayı düşünsem Lisans ortalaması mı yoksa Yüksek Lisans ortalaması mı geçerli olur. 

burda ne sordun anlamadım. Nereye başvuruyorsun? Yüksek lisansa başlarken lisans ortalaman, doktoraya başlarken yüksek lisans ortalaman  önemli

Yüksek Lisans'a her durumda başvuracağım ama araştırma görevlisi kadrosuna Yüksek Lisans'tan mezun olduktan sonra başvurursam ön değerlendirme sonrası yapılacak olan son değerlendirme de alınacak olan not ortalaması yine Lisans ortalaması mı yoksa YL ortalaması mı oluyor ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

lisans olmasi lazim hocam buyuk ihtimalle. emin degilim

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

mantıken yüksek lisans olması lazım hocam yoksa değerlendirilmeye sokulmayacak bi puanı niçin versinler ki öncelik yüksek lisasns olur eşit kalırsa lisansa bakılır bence ama yine bende emin değilim

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
Toplam Hit: 710 Toplam Mesaj: 5