Akademik Kitaplar Ve Cevap Anahtarları
-
Merhaba arkadaşlar, üniversitelerin ders kitapları ve cevap anahtarılarını bulabileceğim bir site biliyor musunuz ? Hocalar illegal olduğu için ne kitapları ne de cevap anahtarını PDF olarak ya da basılı olarak vermek istemiyor, amazon'a da bi kitap için 100$ vermek istemiyorum :D
İlk olarak aradığım kitap Element of the theory of Computation(2nd Edition) ve cevap anahtarı, şimdiden teşekkürler :)
NOT : Konu illegal olduğu için gizli
-
google da bir arattim ilk sonucta cikti aradigin bu olabilir mi ?
http://mcs.cankaya.edu.tr/~majid/index_files/MCS368/Elements%20of%20the%20Theory%20of%20Computation.pdf
-
cellat bunu yazdı
google da bir arattim ilk sonucta cikti aradigin bu olabilir mi ?
http://mcs.cankaya.edu.tr/~majid/index_files/MCS368/Elements%20of%20the%20Theory%20of%20Computation.pdf
Genel olarak akademik kitapları ve cevap anahtarını içeren siteleri soruyorum, mesela library.nu vardı sanırım, ama şu an kapanmış, link için teşekkürler..
-
öncelikle google da aramalısın bu tür şeyleri ama bir çok çöp link var, arasından mecburi seçeceksin deneye deneye.
ayrıca ben kitapları aşağıdaki sitelerde ararım genelde.
4shared.com
bookfi.org
makale, bildiri vs ararken ise üniversitenin internetiyle arayabilirsin(proxy), çoğu üniversitenin çoğu yerle anlaşması var. makaleleri ücretsiz bir şekilde indirebiliyorsun.
-
r10aldinho bunu yazdı
öncelikle google da aramalısın bu tür şeyleri ama bir çok çöp link var, arasından mecburi seçeceksin deneye deneye.
ayrıca ben kitapları aşağıdaki sitelerde ararım genelde.
4shared.com
bookfi.org
makale, bildiri vs ararken ise üniversitenin internetiyle arayabilirsin(proxy), çoğu üniversitenin çoğu yerle anlaşması var. makaleleri ücretsiz bir şekilde indirebiliyorsun.
bunu gibi siteleri kastetmiştim zaten teşekkürler, okulun veritabanında hemen her şey var zaten(iyte) proxy'ye gerek kalmadan araştırma yapabiliyorum ama makale bildiri için henüz erken :D google çöp kutusu gibi arama sonuçlarında illegal şeyleri genellikle göstermiyo, gösterdiği sayfalarda da başka başka şeyler çıkıyo
-
scribd.com kullanıyorum genelde..
-
yok ki kitabı zaten bi proje yapan hocalar alıyor :D kütüphanede bile yok o amozanda ki kitaplar
neyse azizim bizde öyle bir gün bir kitap bakıyoruz 243 dolar fiyat çektiler bizede . -
SoftArchive - Unlimited Download Source
zamanında burda müridler önermişti bu siteleri aradıklarının çoğu çıkabilir buralarda