folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Akademik Kitaplar Ve Cevap Anahtarları

Akademik Kitaplar Ve Cevap Anahtarları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuZeTaR
    KuZeTaR's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar, üniversitelerin ders kitapları ve cevap anahtarılarını bulabileceğim bir site biliyor musunuz ? Hocalar illegal olduğu için ne kitapları ne de cevap anahtarını PDF olarak ya da basılı olarak vermek istemiyor, amazon'a da bi kitap için 100$ vermek istemiyorum :D 

İlk olarak aradığım kitap Element of the theory of Computation(2nd Edition) ve cevap anahtarı, şimdiden teşekkürler :)

NOT : Konu illegal olduğu için gizli

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cellat
    cellat's avatar
    Erkek

google da bir arattim ilk sonucta cikti aradigin bu olabilir mi ?

http://mcs.cankaya.edu.tr/~majid/index_files/MCS368/Elements%20of%20the%20Theory%20of%20Computation.pdf

Reddetmek özgürleştirir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuZeTaR
    KuZeTaR's avatar
    Erkek
    cellat bunu yazdı

google da bir arattim ilk sonucta cikti aradigin bu olabilir mi ?

http://mcs.cankaya.edu.tr/~majid/index_files/MCS368/Elements%20of%20the%20Theory%20of%20Computation.pdf

Genel olarak akademik kitapları ve cevap anahtarını içeren siteleri soruyorum, mesela library.nu vardı sanırım, ama şu an kapanmış, link için teşekkürler..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

öncelikle google da aramalısın bu tür şeyleri ama bir çok çöp link var, arasından mecburi seçeceksin deneye deneye.

ayrıca ben kitapları aşağıdaki sitelerde ararım genelde.

4shared.com

bookfi.org

makale, bildiri vs ararken ise üniversitenin internetiyle arayabilirsin(proxy), çoğu üniversitenin çoğu yerle anlaşması var. makaleleri ücretsiz bir şekilde indirebiliyorsun.

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuZeTaR
    KuZeTaR's avatar
    Erkek
    r10aldinho bunu yazdı

öncelikle google da aramalısın bu tür şeyleri ama bir çok çöp link var, arasından mecburi seçeceksin deneye deneye.

ayrıca ben kitapları aşağıdaki sitelerde ararım genelde.

4shared.com

bookfi.org

makale, bildiri vs ararken ise üniversitenin internetiyle arayabilirsin(proxy), çoğu üniversitenin çoğu yerle anlaşması var. makaleleri ücretsiz bir şekilde indirebiliyorsun.

bunu gibi siteleri kastetmiştim zaten teşekkürler, okulun veritabanında hemen her şey var zaten(iyte) proxy'ye gerek kalmadan araştırma yapabiliyorum ama makale bildiri için henüz erken :D google çöp kutusu gibi arama sonuçlarında illegal şeyleri genellikle göstermiyo, gösterdiği sayfalarda da başka başka şeyler çıkıyo

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

scribd.com kullanıyorum genelde.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

yok ki kitabı zaten bi proje yapan hocalar alıyor :D kütüphanede bile yok o amozanda ki kitaplar 
    neyse azizim bizde öyle bir gün bir kitap bakıyoruz 243 dolar fiyat çektiler bizede .

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferriere
    ferriere's avatar
    Erkek

Home | Wow! eBook

E-KİTAP / E-BOOK | BY DUCK

eBooks & eLearning | AvaxHome

SoftArchive - Unlimited Download Source

zamanında burda müridler önermişti bu siteleri aradıklarının çoğu çıkabilir buralarda

Toplam Hit: 993 Toplam Mesaj: 8