Akademikarama.Com - Tez, Makale, Kitap Yazmak Ve Ödev Yapmak İçin Bir Kolaylık
-
Bilimsel araştırma yapan herkese faydalı olması için akademikarama.com sitesini geliştiriyoruz. Özellikle bilgisayardan denemenizi tavsiye ederim.
akademikarama.com tez yazmak, makale yazmak, kitap yazmak, ödev hazırlamak gibi işlerde ve diğer akademik araştırmalarınızda sizin için çok faydalı bir araç olabilir. akademikarama.com web sitesine yazdığınız anahtar kelimeler ile aradığınız bilimsel kaynakları birkaç saniyede bulabilirsiniz. Kutucuklara anahtar kelimeler yazın ve "ARA" butonuna tıklayın.
akademikarama.com web sitesi ile yapabileceklerinizden bazıları şunlardır:* İnternetteki milyonlarca bilimsel kaynak içerisinde literatür taraması yapabilirsiniz.
* İnternetteki milyonlarca bilimsel kaynak içerisinde "tam metin araması" yapabilirsiniz. Bu özellik direk olarak milyonlarca pdf dosyasının içinde arama yapmak içindir. Sadece dosya adlarında ve başlıklarda değil, pdf dosyalarının içeriğinde de arama yapabilirsiniz.
* İnternetteki milyonlarca bilimsel kaynak içerisinde "Paragrafta Arama" yapabilirsiniz. Bunun için "Paragrafta Ara" seçeneğini işaretlemeniz gerekmektedir. Böylece aradığınız kelimelerden birisi 30 sayfalık bir makalenin ilk sayfasında, diğeri son sayfasında ise bu kaynak sizin işinize pek yaramayacağından, aradığınız tüm kelimelerin aynı paragraflarda geçtiği sonuçları karşınıza getirmek için çalışıyoruz.
* Kaynaklarda III. Selim, 3. Selim veya Üçüncü Selim olarak geçen ifadelerden herhangi birisini içeren kaynakları bulabilirsiniz.
* Paragrafta arama seçeneğinde kelime yakınlığı ayarı ile daha isabetli ve kesin sonuçlar elde edebilirsiniz.
* Bu bir uygulama olmadığı için telefondan, bilgisayardan, tabletten istediğiniz cihazdan rahatça araştırma yapabilirsiniz.
Örnek bir aramayı paylaşıyorum: -
oha balık :)
-
Around(sayi)
Seklinde bir dork oldugunu bilmiyordum, bir yasima daha girdim.
-
Benim işime çok yarar bu hocam :) teşekkürler
-
Eline sağlık hocam.Bir de tarihe göre sıralama şeklinde ayarlanabilir mi =)
-
koray bunu yazdı
Eline sağlık hocam.Bir de tarihe göre sıralama şeklinde ayarlanabilir mi =)
Son yayınları takip etmek için bunu düşünüyorum. Kısa zamanda halletmeye çalışacağım.
-
harika ayrıca döküman ararken rahatlıkla kullanılır eline sağlık
-
yarasaadam bunu yazdı
harika ayrıca döküman ararken rahatlıkla kullanılır eline sağlık
Teşekkür ederim yeni ve çarpıcı özellikler ekleyeceğiz. :)
-
Süper çok beğendim. başarılar dilerim.
akademik araştırma akademik makale akademikarama literatür tarama makale yazma tez yazma akademik dergi