Akbank EFT Ücreti
-
Akbanktan Yapı kredi bankasına EFT (internetten havale) yapacağım. Ne kadar ücret kesiyorlar.Galiba Cep şubeden ücret almıyorlarmış. Yardımlarınızı bekliyorum.
-
websitelerine ücretleri tek tek yazmışlar ya hocam .. http://www.akbank.com/faiz-oran/ucret-komisyon.aspx
Cep Şubesi Hesaptan EFT Masraf Asgari Tutar Asgari Oran Azami Tutar Azami Oran Açıklama Tüm Tutarlar İçin İşlem ücretsizdir.
Tahribat Forum
Vukuatlar

Akbank EFT Ücreti -
kOrBey bunu yazdı:
-----------------------------Akbanktan Yapı kredi bankasına EFT (internetten havale) yapacağım. Ne kadar ücret kesiyorlar.Galiba Cep şubeden ücret almıyorlarmış. Yardımlarınızı bekliyorum.
-----------------------------
Cep şubesinden işlem ücreti alınmıyor. Diğer yöntemler ile alınıyor. İnternet şubesi ile 3TL alıyolar. ATM'lerden de 30 TL sanırım. -
Peki android telefon için bu uygulamayı nereden indirebiliriz.
-
cep şubesinden garantide ücret almıyo bide söyleyesim geldi hocam belki bilmiyosundur eft mesai saatleri dışında gitmez ileri vadeli eft yaparsın pazartesi falan geçer karşı hesaba
-
He iyi oldu bu konu aklıma getirdin :D http://chrispederick.com/work/user-agent-switcher/ şununla cep şubelerine girilebiliyor Firefox'tan.
Garanti de internet şubesinden 2.75 kitliyo normalde, kurayım şunu unutmadan :)
-
Karşıdaki cep şubeyi kullanmadığı için galiba EFT gönderemiyorum. Normal EFT yapacağım. Oradan ne kadar kesiyorlar.
-
kOrBey bunu yazdı:
-----------------------------Karşıdaki cep şubeyi kullanmadığı için galiba EFT gönderemiyorum. Normal EFT yapacağım. Oradan ne kadar kesiyorlar.
-----------------------------Ziraat Bankası ve İş Bankası ile çalışıyorum. Ziraat EFT için toplamda 1 TL, İşbankası !.5 TL alıyor. Akbank'ı bilemiyorum
-
Oda 2.8 TL gibi birşey alıyor. EFT yapınca öğrendim. Amacım karşıdakine eksik para gitmesin diyeydi. Zaten akbank hesabımı kapatacam. Çok fazla soyuyorlar.
-
kOrBey bunu yazdı:
-----------------------------Oda 2.8 TL gibi birşey alıyor. EFT yapınca öğrendim. Amacım karşıdakine eksik para gitmesin diyeydi. Zaten akbank hesabımı kapatacam. Çok fazla soyuyorlar.
ziraa tavsiyemdir. internet şubesini de açtırdın mı mis mis. -
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------kOrBey bunu yazdı:
-----------------------------Oda 2.8 TL gibi birşey alıyor. EFT yapınca öğrendim. Amacım karşıdakine eksik para gitmesin diyeydi. Zaten akbank hesabımı kapatacam. Çok fazla soyuyorlar.
ziraa tavsiyemdir. internet şubesini de açtırdın mı mis mis.
-----------------------------olur da bi aksiliği düzeltmek için call-center araman gerekirse o zaman anlıyosun. . (tabi çağrı merkezindekilere ulaşabilirsen..)ziraatin müşteri hizmetleri kalitesi düşük hocam.
halkbank önceden çok vasat durumdaydı,şimdilerde yeni sistemleri gayet iyi ve tüm işlemler ücretsiz..