Akbank İnteraktif Bankacılık Kullanan Varmı
-
akbank interaktif bankacılığı kullannan arkadaş varmı. akbankta yeni hesap açtım ama interaktif bankacılık hizmetini kullanamıyorum.
-
şubene gideceksin ben internet bankacılığı dalgasını kullanmak istiyorum diceksin.
sana bi form doldurtacaklar. orda şifre belirleyeceksin.
sana dicekler ki bekle telefonuna mesaj gelcek falan.
1 hafta içinde belki 10 gün mesaj gelecek. ondan sonra gireceksin.
girdikten sonra bir mesaj daha gelmesi için bekliceksin o çabuk gelir. ondan sonra akbank senin :)
-
yasin_55 bunu yazdı:
-----------------------------şubene gideceksin ben internet bankacılığı dalgasını kullanmak istiyorum diceksin.
sana bi form doldurtacaklar. orda şifre belirleyeceksin.
sana dicekler ki bekle telefonuna mesaj gelcek falan.
1 hafta içinde belki 10 gün mesaj gelecek. ondan sonra gireceksin.
girdikten sonra bir mesaj daha gelmesi için bekliceksin o çabuk gelir. ondan sonra akbank senin :)
-----------------------------alla alla kardeş işbankasında telefonla fln hallediliyor. akbankta böyle bişi varmı ammada zahmetliymiş ya akbankın interaktif bankacılığı (:
-
işbank rullzzz
-
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------alla alla kardeş işbankasında telefonla fln hallediliyor. akbankta böyle bişi varmı ammada zahmetliymiş ya akbankın interaktif bankacılığı (:
-----------------------------evet ben ikisini de kullanıyorum :) işbankasında daha çok bilgi soruyor güvenlik açısından girerken.
ama akbankta da flashla bi dalga yapmışlar şifreyi tıklamıyon rakamın üzerine gelip bi müddet duruyon o şifre hanesine yazıyo :|
-
yasin_55 bunu yazdı:
-----------------------------
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------evet ben ikisini de kullanıyorum :) işbankasında daha çok bilgi soruyor güvenlik açısından girerken.
ama akbankta da flashla bi dalga yapmışlar şifreyi tıklamıyon rakamın üzerine gelip bi müddet duruyon o şifre hanesine yazıyo :|
-----------------------------akbank olayını merak ettim şimdi bak...all alla.. herhangi bir akbank şubesinde olurmu yoksa hesabı açtıgım yeremi gitmem gerekiyor.
-
akbankın herhangi bir şubesi olur fark etmez kimlik fotokopisi ile git bi forum dolduracaksın ve vereceksin 10 gün içinde aktif olucak ayrıca havale eft yaptıgın zaman cep telefonuna şifre gelicek o şifreyi yazıcan haveleni yapıcan:D