folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Akbank İnteraktif Bankacılık Kullanan Varmı

Akbank İnteraktif Bankacılık Kullanan Varmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    akbank interaktif bankacılığı kullannan arkadaş varmı. akbankta yeni hesap açtım ama interaktif bankacılık hizmetini kullanamıyorum.

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

şubene gideceksin ben internet bankacılığı dalgasını kullanmak istiyorum diceksin.

sana bi form doldurtacaklar. orda şifre belirleyeceksin.

sana dicekler ki bekle telefonuna mesaj gelcek falan.

1 hafta içinde belki 10 gün mesaj gelecek. ondan sonra gireceksin.

girdikten sonra bir mesaj daha gelmesi için bekliceksin o çabuk gelir. ondan sonra akbank senin :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yasin_55 bunu yazdı:
    -----------------------------

şubene gideceksin ben internet bankacılığı dalgasını kullanmak istiyorum diceksin.

sana bi form doldurtacaklar. orda şifre belirleyeceksin.

sana dicekler ki bekle telefonuna mesaj gelcek falan.

1 hafta içinde belki 10 gün mesaj gelecek. ondan sonra gireceksin.

girdikten sonra bir mesaj daha gelmesi için bekliceksin o çabuk gelir. ondan sonra akbank senin :)

alla alla kardeş işbankasında telefonla fln hallediliyor. akbankta böyle bişi varmı ammada zahmetliymiş ya akbankın interaktif bankacılığı (:

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    işbank rullzzz

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek
    narkozMRT bunu yazdı:

alla alla kardeş işbankasında telefonla fln hallediliyor. akbankta böyle bişi varmı ammada zahmetliymiş ya akbankın interaktif bankacılığı (:

evet ben ikisini de kullanıyorum :) işbankasında daha çok bilgi soruyor güvenlik açısından girerken.

ama akbankta da flashla bi dalga yapmışlar şifreyi tıklamıyon rakamın üzerine gelip bi müddet duruyon o şifre hanesine yazıyo :|

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yasin_55 bunu yazdı:
    narkozMRT bunu yazdı:

evet ben ikisini de kullanıyorum :) işbankasında daha çok bilgi soruyor güvenlik açısından girerken.

ama akbankta da flashla bi dalga yapmışlar şifreyi tıklamıyon rakamın üzerine gelip bi müddet duruyon o şifre hanesine yazıyo :|

akbank olayını merak ettim şimdi bak...all alla.. herhangi bir akbank şubesinde olurmu  yoksa hesabı açtıgım yeremi gitmem gerekiyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    akbankın herhangi bir şubesi olur fark etmez kimlik fotokopisi ile git bi forum dolduracaksın ve vereceksin 10 gün içinde aktif olucak ayrıca havale eft yaptıgın zaman cep telefonuna şifre gelicek o şifreyi yazıcan haveleni yapıcan:D

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
Toplam Hit: 2553 Toplam Mesaj: 7