folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Akdeniz Üniversitei Rekreasyon Bölümü Bilgi!!

Akdeniz Üniversitei Rekreasyon Bölümü Bilgi!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    atat
    atat's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Akdeniz üniversitesi rekreasyon bölümüne girişler hakkında bilgisi olan varmı?

Üniversitenin kendi sitesinde http://www.akdeniz.edu.tr/besyo/rekrgenbil.htm yani bu linkte şöyle bir yazı var

Öğrenci Alımı

Öğrenciler ÖSS-EA 1” puan türüne göre “ÖSYM” tarafından yerleştirilecektir.

Önemli uyarı: Başka bir sınav yapılmayacaktır.

acaba mülakat felan varmı? Sınav yok derken ne kastedilmiş acaba? Bilgisi olan bu işlerden anlayanlar bi yardım ediversin.

eski bir dost mu aradınız?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    atat
    atat's avatar
    Erkek
    yokmu bilgisi olan hiç yaw :) biraz acilde...

eski bir dost mu aradınız?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek
    aga BESYOnun icinde bi bölüm bu sene puanla aldı akdeniz üni. diger ünilerde özel yetenek sınavı ile giriliyor.. Turizm sektöründe cevren varsa cok rahat is bulursun bunun üstüne masaj sertifikasıda alırsan tam olur.. ama girisken insanlarla cabuk diyalog kuran bi yapın olması lazım.. Cünkü işin eglence üzerine olacak.. dersleri güzeldir ama bildigim kadarıyla dans dersleri fln veriyrlar :)

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi

Orda diyor ki rekreasyon bölümümüze sadece ea-1 puanına göre ösym tarafından yerleştirileceksin. yani BESYO lara özel yetenek sınavı ile girilir ancak bu üni. bünyesinde yapılır. işte bu bölüme girerken özel yetenek sınavına girmeyeceksin.Bu bakımdan öss puanını yüksek tutman gerekiyor. ha özel yetenek sınavı yok diye her öğrenciyi de alacaklarını sanmıyorum. Ufak bir mülakat olur. Aktif bir yapın olmalı ve pozitif enerji yaymalısın. Fırlama olmalısın vs. :)

Şimdilik araştırdıklarım bu kadar. Ben de besyo istiyorum, mezun olduktan sonra iş bulma gibi sorunları var mıdır yok mudur, artıları eksileri nelerdir bilmiyorum. Bu bölümü de iyice bir araştıracağım :)

allcolorsarebeautiful.net
Toplam Hit: 8042 Toplam Mesaj: 4