AKG K321

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek

arkadaşlar merhaba.bu kulaklık hakkında çok şey okudum.fakat bu kulaklığı tanıdığım kadar rakiplerini tanımadığımı farkettim.
    100 liraya kadar bütçem var.

http://forum.donanimhaber.com/m_59345762/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60310631

burda arkadaş inceleme yapmış fakat rakipler hakkında pek birşey bilmiyorum.siz önerir misiniz ? 

Koca hestiy aya bedenem ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ivy
    ivy's avatar
    Erkek

Bence rakiplerini çok araştırmaya gerek yok. K321 hiç kullanmadım (zaten kulakiçiymiş) ama AKG kalitesi gözü kapalı alınır. Bende 518LE kullanıyorum ve çok memnunum. Şimdiye kadar kendi kulaklığımdan başka beğendiğim 1 tane kulaklık oldu Sony'nin bir modeli ama onunda görüntüsü biraz kötüydü, dışarıda kullanıma uygun değil. Sonuç olarak AKG K321'yi al derim, frekans aralığı süper, çok iyi bass performansı alırısın, ayrıca sensitivityde 121 dB.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek

ne kadar sağlıklı, hep şüpe ediyorum .

malum ucuz halli bir kullaklık aldım bu tarz marka farklı --aldığıma pişman oldum kulak içi fena şekilde alerji oldu kulanılan pastik iyi değilmiş. bence iyi bir şey olsun

Bilmem kaçıncı galaksiden gelen gama ışınlarına maruz kalmak için Pipimizi açıkta tutup UFO konmasını bekledik
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

Hocam birçok kulaklık kullandım ama AKG çok özeldir , sennheiser ı filan aklına bile getirme zaten bir süre sonra ses kalitesi çok fena düşüşe geçiyor , resmen seviye seviye kullanıyorsun ve max. 8. ay da kulaklığın bozuluyor,AKG ise kullandıkça güzelleşiyor ilk AKG kulaklığım Chrome K324 P idi , cidden enstrujmanları bu kadar net bu kadar ayrıntılı veren bir kulaklık daha kullanmamıştım,şu an her durumda kulaklık tercihim AKG oluyor,yani tabi gönül ister Shure,Grado,Etymotic vs gibi alternatiflerimizde olsun ama en fazla buraya kadar çıkabiliriz,sanada önerim kesinlikle AKG'dir 

dont think twice its all right
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek

arkadaşlar olaya bakar mısınız :) d&r'da 72 lira olan kulaklığa saturn'de 149 lira fiyat çekiyorlarmış annemlere :) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

D&R da 72 TL idi ve sipariş verdim,gelince yorumlarımı yazarım,sennheiser ım bozulduğu için şu an pekte mobilitesi olmayan pc de kullandığım K404 ü kullanıyorum,beklemedeyim :)

dont think twice its all right
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek

geçen sene 100 liraya mediamarket ten almıştım k321, kesinlikle övülmeyi hakediyor tavsiye ederim.. bendekininde kablosunda küçük bi açılma var temassızlık oluşuyor şu an ama benim sürekli sarmamdan kaynaklandı, kulaklığı sarıp sarmalama hocam aklında olsun.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek

D&R nasıl tedarik etti bilmem,üzerinde 109 lira etiket vardı benimkinin :) 
    harika bir kulaklık arkadaşlar,hepinize tavsiye edebilirim.Sennheiser'dan sonra aranan kan buymuş :) 

Toplam Hit: 1881 Toplam Mesaj: 8