Akıllı Ev Maketi Yapımı Hakkında?
-
Beyler bitirme projesi olarak elektronikten akıllı ev maketi yapmayı düşünüyorum bu konu hakkında döküman proje araç gerek hiç bir bilgim yok nereden başlamalıyım ne önerirsiniz ?
-
Şeyh bahsettiğin olayın gerçeğiyle ilgileniyordu.
Onla iletiş istersen.
-
evet yardımcı olabilir. maket olarak böyle kapı şu saatte açılacak kapancak müzik çalacak vs. gibi sanırım bu akıllı ev maketinde fakat programlamasını bilmiyorum
-
Usb'den bilgisayara bağlayıp programlayabildiğimiz küçük elektronik aletler vardı. Adı bi türlü aklıma gelmedi. Hatta bu aletin fanları internet sitelerinde yaptıkları projeleri paylaşıyorlardı.
Onların internet sitesini bulursak gerisi kolay. Kodlar ve proje aşamaları dahil yüzlerce proje vardı sitelerinde.
-
Balyoz99 bunu yazdı:
-----------------------------
Usb'den bilgisayara bağlayıp programlayabildiğimiz küçük elektronik aletler vardı. Adı bi türlü aklıma gelmedi. Hatta bu aletin fanları internet sitelerinde yaptıkları projeleri paylaşıyorlardı.
Onların internet sitesini bulursak gerisi kolay. Kodlar ve proje aşamaları dahil yüzlerce proje vardı sitelerinde.
-----------------------------şu zımbırtıyı mı diyosun?
arduino...
-
şöyle adım adım nasıl yapılacak şeklinde anlatım olsa süper olur
-
Once proje bulmalisin daha sonra malzemeler ve daha sonra iscilik ama proje cok onemli once kagit ustunde yapmalisin ne yapicaksan
-
örnek referans alabileceğimiz proje lazım :|
-
hocalar proje tamam alet edevat hepsi tamam. bunun yazılımı ile ilgili örneklere ihtiyacım var.visual basic ile yazılıyor muş sanırım. ışıkları kapatıp açma vs. kontrolleri seri portla ilgili. ve devre şeması lazım. önerileriniz var mı ?