Akıllı Kalem...
-
vay arkadaş az önce gezinirken gördüm teknolojinin geldiği yere bakın la nerde o eski kalemler nerde bu kalem =)
-
halla halla bu konuyu açtım profilimde gözüküyor
ama ne forumda nede anasayfada gözküyor =)
acaba foruma erişim olmazken ip adresden girip açtıgım içinmi gözükmüyor aramadada cıkmadı..ilginç
bakalım şimdi görüncekmi
-
güzel bişi defteri bulunabiliyosa sorun yok...düşüncem o ki özellikle yeni bir dil öğrenmek için kursa giden arkadaşlar için dört dörtlük bi kalem....yani not alma ve notları çalışırken özellikle program aracılığı ile yazılanları kelime kelime simule ederken bir yandanda ses kaydını oynatabilmesi harika...
-
güzel bi cihazmış, 8 9 sene önce buna benzer bi cihaz kullanmıştım. ama bunun kadar gelişmiş değildi tabi =)) "herhangi" bi deftere yazdığın yazıyı, ucundaki kameraya okutarak ekranından yazının ingilizce, almanca, italyanca, cartca, curtca anlamını alabiliyodum. hangi kalemle yazdığın ya da hangi deftere yazdığın bişey değiştirmiyodu, sadece yazının okunabilirliği önemliydi, o da güzeldi =))
-
BENCE gereksiz lüzumsuz ve pahalı bir cihaz..
-
paran oldu mu dünya sana güzel aga para saadet getiriyo hayatı kolaylaştırıyo ne yapmış adamlar pehh bre.teknoloji aldı başını gitti
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------
BENCE gereksiz lüzumsuz ve pahalı bir cihaz..
-----------------------------lüzumsuz değil aslında evet pahalı.. ucuz olsa alırdım =) belki derslerden kalmazdım :D
-
Lüzumsuz falan değil harika bir durum düşünsene derstesin keyfin yok sadece öle sıkıla sıkıla not alıyorsun hocayı dinlemeye mecalin yok.sen notunu al düzgün bir şekilde daha sonra aç yazdığın yerlerde hoca ne anlatmış dinle.Teknolojinin nimetleri işte bu :) tabi tek sorun olabilir böyle bir durumda oda sınıf aşırı gürültülü veya hocanın sesi yeterince yüksek değilse kayıt ne derece sağlıklı olur orası belirsiz.Fiyat olarakta evet lüks sayılabilecek bir cihaz herkezin buna bütçesi yetmez.Birde benim gördüğüm en kötü yanı sadece kendi defterine yazılabiliyor olması.Videodada editörün olumsuz olarak nitelendirdiği gibi defteri kaybetmek veya defterin sayfalarının bitmesiyle yeni bir defter alana kadar kalemi hiçbişekilde kullanamıyorsun.Bu en kötü yanı bence...