Akıllı Saat / Bileklik Önerir Misiniz?
-
Arkadaşlar Akıllı Saat / Bileklik tarzı birşey arıyorum bütçem 300 ile 500 TL arası şarjı 3 gün gitmesi lazım en az, nabız ölçer,bildirim okuma,sms cevap verme gibi özellikler olmalı görsellik benim için önemli bu fiyat aralığında önerebileceğiniz bir model var mı? veya biraz beklesem yeni çıkacak modeller var mı bildiğiniz aklıma ilk olarak benim gear fit 2 geliyor lakin eski nesil diye içime pek sinmedi.
-
C10H15N bunu yazdı
Arkadaşlar Akıllı Saat / Bileklik tarzı birşey arıyorum bütçem 300 ile 500 TL arası şarjı 3 gün gitmesi lazım en az, nabız ölçer,bildirim okuma,sms cevap verme gibi özellikler olmalı görsellik benim için önemli bu fiyat aralığında önerebileceğiniz bir model var mı? veya biraz beklesem yeni çıkacak modeller var mı bildiğiniz aklıma ilk olarak benim gear fit 2 geliyor lakin eski nesil diye içime pek sinmedi.
xiamio mi band yada
Xiaomi Amazfit
-
Xiaomi mi band 3 çıktı ama üstüne azcık daha koyup amazfit alınıyor :) çok bi özellik istemiyorsan Xiaomi mi band 2 işini görür. Kendim kullanıyorum. -Arayanı gösteriyor
-Kimin mesaj attığını gösteriyor
-sosyal medya bildirimleri logo şeklinde gösteriyor
-kalp atışı, yürüyüş, mesafe, kalori, alarm vs .
Şarjıda 2-3 hafta gidiyor
-
emirhantutgun bunu yazdı
Xiaomi mi band 3 çıktı ama üstüne azcık daha koyup amazfit alınıyor :) çok bi özellik istemiyorsan Xiaomi mi band 2 işini görür. Kendim kullanıyorum. -Arayanı gösteriyor
-Kimin mesaj attığını gösteriyor
-sosyal medya bildirimleri logo şeklinde gösteriyor
-kalp atışı, yürüyüş, mesafe, kalori, alarm vs .
Şarjıda 2-3 hafta gidiyor
Xiaomi amazfit iyi güzelde özelliklerini falan açınca şarjı 2-3 gün gidecek. Mi band 3 almayı düşünüyorum bende.
-
Hocam 300-500 aralığı saat için malesef düşük kalıyor. sms cevaplamak istiyorsan illa o zaman band işini görmez kesinlikle. Belki bir ihtimal Gear Fit 2 falan işini görebilir. Akıllı saatlerde de bir sürü çakma marka var onların fiyatları düşük ama çin malı iphone gibiler tavsiye etmem kesinlikle. fiyat aralığını biraz arttırabilirsen Samsung ya da motorola saat alabilirsin 700-800 lerde.
-
şu şaomi telefonların kamerası iyi olsa alacağım ama saat iyiymiş =)
-
SaviorAngel bunu yazdıC10H15N bunu yazdı
xiamio mi band yada
Xiaomi Amazfit
çok iyiler yaaa amk ama pahalı işte ekonomiye giydirmeyim diyorum ama amk işte
-
buna da bak istersen garminlere bütçe sağlam olmalı yalnız
alırsan saati burada paylaşır mısın hacı ne aldıgını neye göre aldıgını söylersen birde
-
gerçekten ihtiyacın yoksa bi süre sonra kenara atılıyor. akıllı saatlerin şarjı fazla dayanmıyor akıllı bileklikler ise kullanıyorsan iyi ama heves almak için yeterince fazla şey göstermiyor. bir yandan sürekli bluetooh açık bırakman gerekecek burdan oluşacak şarj kaybını karşılayabilen bir telefonun olmalı. o yüzden alsam güzel olur mu diye düşünme, eksikliğini hissediyorsan al. zaten öyle bi durumda özelliklerine ve ihtiyaçlarına göre alacağın modeli de kolayca tespit edersin.