Akıllı Saat Önerisi
-
Normalde klasik saat seven hatta kendime göre ufak bir koleksiyona sahip biriyim. Ama spor yaparken veya günlük aktivitelerde de akıllı saatin kolaylıkları konforu oldukça yukarı çekiyor. ilk çıktığında samsung frontier s3 almıştım. senelerdir sporda işimi görüyordu. Pili ölmeye başlayınca dedim değiştirim, akabinde tatsız olaylar yaşandı :D.
Yeni saatlere baktım bir türlü seçemiyorum. huawei gt5 pro titanium güzel gözüküyor ama lte ve tansiyon mevzusu yok. huaweinin tansiyon ölçen modelleri var tasarım rezalet, xiaominin yeni bir modeli var lte var, onunda şikayetleri varmış, garminle daha önce bir kaç sıkıntı yaşadım, o kadar para verip bağlantı problemleri yaşamak hoş olmadığı için onada çok sıcak bakmıyorum.
özet olarak şu an android tarafında lte destekli alınabilecek en iyi akıllı saat hangisi ? yoksa bir nesil daha beklemek lazım mı? hiç biri tam değilmiş gibi geliyor.
şimdiden teşekkürler önerilere
Ufak bir edit : nfc kesinlikle lazim odeme sistemleri icin
FCN tarafından 12/Ara/24 20:05 tarihinde düzenlenmiştir -
garmin epix gen2 pro kullaniyorum. bir tek no frost ozelligi yok.
butceni bilmiyorum ama tavsiye ederim.
fenix 8 cikti onlarda muhtesem.
-
grpngy bunu yazdı
garmin epix gen2 pro kullaniyorum. bir tek no frost ozelligi yok.
butceni bilmiyorum ama tavsiye ederim.
fenix 8 cikti onlarda muhtesem.
fenix 8 güzel duruyormuş. inceleyeceğim özelliklerini. normalde saat için bütçe farketmez derdimde akıllı saatte bir tık temkinli yaklaşıyorum. yarın öbürgün bir sıkıntı yaşadığımda ilgilenicek bir servis, satış sonrası destek yedek parça vs. önemli. Extreme sporlarda, dağda, taşta biyere çarptığımda aklım onda kalsın çok istemem fsajfsaf sonra inş kolum kırılmıştır, o ses saatten gelmemiştir olmasın. :D bir de bunda lte desteği var mı ?
-
oneplus watch 2 kullanıyorum gayet güzel tansiyon muhabbetine güvenme bence çünkü %90 sallama oluyor onlar. lte ye niye ihtiyaç duyuyorsunuz anlamıyorum bu arada.
-
Çıktığı günden beri Huawei Watch GT3 Pro Titanyum kullanıyorum. Çok şükür şu ana kadar tek bir sorun yaşamadım. Özel hayat olsun spor olsun her anlamda faydalanıyorum.
Ben buradayım diyen bir tasarıma sahip. Memnunum. Üst modellerini öneririm.
Çok kafanızı yormayın bence neticede saat. Ne beklediğin önemli. Her haltı saatten beklersen bu sefer de vay arkadaş bunu her akşam şarja mı takacaz diyeceksin. Kullandığım aletin 14 gün şarjı gidiyor, isteklerimi karşılıyor.
Bazen teknolojik manada bazı şeyleri fazla abartıyoruz gerek yok. Tansiyon ölçmüyorsa tansiyonunu da tansiyon aletiyle yani olması gereken cihazla ölç. :)
BaD_BoYs tarafından 12/Ara/24 15:51 tarihinde düzenlenmiştir -
BaD_BoYs bunu yazdı
Çıktığı günden beri Huawei Watch GT3 Pro Titanyum kullanıyorum. Çok şükür şu ana kadar tek bir sorun yaşamadım. Özel hayat olsun spor olsun her anlamda faydalanıyorum.
Çok kafanızı yormayın bence neticede saat. Ne beklediğin önemli. Her haltı saatten beklersen bu sefer de vay arkadaş bunu her akşam şarja mı takacaz diyeceksin. Kullandığım aletin 14 gün şarjı gidiyor, isteklerimi karşılıyor.
Bazen teknolojik manada bazı şeyleri fazla abartıyoruz gerek yok. Tansiyon ölçmüyorsa tansiyonunu da tansiyon aletiyle yani olması gereken cihazla ölç. :)
ya evet bataryada önemli. s3 frontier 2 gün gidiyordu, o beni bezdiriyordu. ben telefonu bile takarken üşeniyorum şarja. s23 ultra allahtan şarj olarak yormuyor beni 2 gün gidiyor ama saati hergün takmakla uğraşmam 1 hafta en azından gitmesi lazım. dediğin gibi bir zorunluluk yok tansiyon vs. de olsa iyi olur kafasıyla yanaştım biraz.
lte şundan dolayı lazım, telefonun ekranı çatlattım.3-4 cmden düştü, mouse pad üzerine düşmesine rağmen edge tarafından gitti. 10k istiyor servis. gidip onada durduk yere bayılcaz. Düşmeli kalkmalı bir uğraşın varsa telefonu cepte taşımak riskli oluyor.Sadece saati alıp çıkabilmem lazım.
-
FCN bunu yazdıBaD_BoYs bunu yazdı
ya evet bataryada önemli. s3 frontier 2 gün gidiyordu, o beni bezdiriyordu. ben telefonu bile takarken üşeniyorum şarja. s23 ultra allahtan şarj olarak yormuyor beni 2 gün gidiyor ama saati hergün takmakla uğraşmam 1 hafta en azından gitmesi lazım. dediğin gibi bir zorunluluk yok tansiyon vs. de olsa iyi olur kafasıyla yanaştım biraz.
lte şundan dolayı lazım, telefonun ekranı çatlattım.3-4 cmden düştü, mouse pad üzerine düşmesine rağmen edge tarafından gitti. 10k istiyor servis. gidip onada durduk yere bayılcaz. Düşmeli kalkmalı bir uğraşın varsa telefonu cepte taşımak riskli oluyor.Sadece saati alıp çıkabilmem lazım.
Hocam işin içine LTE giriyorsa zaten saati iki güne bir şarja takmayı göze alıyorsun demektir. :)
-
Vallaha hocam bir yıl öncesine kadar honor watch gs pro kullanıyordum aşırı sağlam ve pil ömrü inanılmazdı. Bütün özellikleri açık max 28 ile 32 günde bir sarj ediyordum. Fakat eski bir cihaz yenisi çıktıysa alınabilir şu anda apple watch kullanıyorum pili göz önünde bulundurmazsak kolumda telefondan farksız herşeyi var diyebilirim.