Akıllı Saat Önerisi
-
Herkese selam.
Bir akıllı saat ihtiyacım var annem için. Özellikle düşme algılama olması gerekmektedir. Ekg nabız uyku takibi gibi şeylerde hoş olur. Düşme algılandığı zaman belirlenen numaraya alo demesi gerek. Ve iphone ile çalışması gerekiyor. Aslında istediğim herşey Samsung fit 3 modelde var ama malesef iphone ile çalışmıyor. Apple watch modellerindede var ancak çok pahalı. Huawei fit 3 modeli iphone ile uyumlu çalışıyor fakat ondada düşme algılama özelliği yok. işin içinden çıkamadık bilenlerden yardım rica ediyorum. -
iPhone ile en uyumlu çalışan Apple Watch. Kaldı ki bu akıllı saat işini bence en iyi Apple yapıyor. Diğerleri fasa fiso.
-
akıllı saat için imei önemli değil zaten telefona sürekli yakın olarak taşıyacak. yurtdışından gelen birinden herhangi bir apple watch alabilirsin.
esim yükleyip telefonu evde bırakıp çıkcak dersen o zaman trden alman şart.
yd fiyatları apple watchlar için çok uygun.
https://www.mediamarkt.ch/de/category/apple-watch-789096.html?query=apple%20watch
isviçrede yarı fiyatından daha uyguna geliyor :)
ben isviçreden almıştım esim de kaydetmedim mis gibi kullanıyorum. telefonsuz dışarı çıkmam teknik olarak mümkün değil çünkü :D
-
huawei watch gt 5 modelini kullanıyorum, iphone ile de uyumlu. özelliklerine bakabilirsin.
-
Huawei Fit 3 kullanıyorum görünüşü güzel 1 hafta şarzı gidiyor
whatshap bildirimlerine cevap verilebiliyor