Akın Softtan Klavye Kayıtlarını Görmek Mümkünmü
-
Ben Bir Kafde Çalışıyorum Ve Klavye Kayıtlarını Almak İstiyorum Acaba Bu Akınsoftta Öyle Bir Özellik Var MII
-
Kafede çalışıyorsun, klavye loglarını almak istiyorsun etik değil!
ama s*kmişim etiğini diyorsan hepsine salla bi truva atı olsun bitsin :)
-
akınsoftta yok
-
YA BİR KIZ VAR ONUN KİNİ ALMAM LAZIM ONDAN :d... ONUN DISINDA KİMSENİNKİNE GEREK YOKK :d...
-
Kız kaşarmı değilmi bilmiyorum, olay ne bilmiyorum. Ama bu profile fitil oluyorum;
-internet kafeye gelen karıya kıza orospu gözüyle bakan internet kafeciler
-kontör almak için telefoncuya gelen kızların numaralarını alıp yavşayan telefoncular
Şimdi biriside senin bacına ya da sevdiğine aynı şeyi yapsa hoşuna gidermiydi? Bunu bi düşün.
ha tabi kız kaşarsa yavşa,konuşmalarıyla bilmemnesiyle uraşacağına da git konuş.
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------Kız kaşarmı değilmi bilmiyorum, olay ne bilmiyorum. Ama bu profile fitil oluyorum;
-internet kafeye gelen karıya kıza orospu gözüyle bakan internet kafeciler
-kontör almak için telefoncuya gelen kızların numaralarını alıp yavşayan telefoncular
Şimdi biriside senin bacına ya da sevdiğine aynı şeyi yapsa hoşuna gidermiydi? Bunu bi düşün.
ha tabi kız kaşarsa yavşa,konuşmalarıyla bilmemnesiyle uraşacağına da git konuş.
-----------------------------aynen hacı :D ko oynadıgım sıralar cafeye bir kız giriyordu herkezin eli sikinde amq bizde oyunda takılıyorduk :D